• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2021

15:43

NOVAK PRIJAVLJEN ZA PARIZ! Da li se SRBIN vraća na TEREN do kraja godine!?

tanjug/ap

Tenis

NOVAK PRIJAVLJEN ZA PARIZ! Da li se SRBIN vraća na TEREN do kraja godine!?

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković prijavljen je za masters u Parizu

Najbolji igrač današnjice uzeo je mali predah nakon poraza u finalu US opena i rešio da propusti Indijan Vels. Ipak, Đoković se nalazi na spisku prijavljenih tenisera za masters u Parizu. 

Tokom dana organizatori turnira su objavili spisak prijavljenih igrača, a na njemu je i ime Novaka Đokovića. U Parizu se nadaju da će se Srbin odazvati pozivu i nastupati u Bersiju. 

Ipak, njegova "prijava" ne znači da će Đoković sigurno doći u Francusku budući da Pariz ima automatske prijave što znači da igrači sami šalju otkaze. 

Foto: tanug/ap

Slična priča dogodila se i na Indijan Velsu kada je Đoković takođe bio prijavljen, ali je Srbin ipak rešio da propusti turnir u Kaliforniji. Na zvaničnom sajtu srpskog tenisera nema informacija o narednim turnirima na kojima će učestvovati.

Pored Pariza do kraja godine na programu je završni turnir u Torinu, ali i Dejvis kup i pravo je pitanje da li će se Đoković vraćati na teren do kraja takmičarske godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija