• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2021

17:39

NOVAK JE NAJBOLJI NA SVETU! Amerikanka BEZ DILEME! Srbin nema KONKURENCIJU!

USA Today

Tenis

NOVAK JE NAJBOLJI NA SVETU! Amerikanka BEZ DILEME! Srbin nema KONKURENCIJU!

Podeli vest

Bivša američka teniserka Bili Džin King smatra da je Novak Đoković najbolji na svetu bez obzira što je odlučio da propusti Indijan Vels

Rešio je Novak Đoković da se resetuje nakon US opena i poraza u finalu od Danila Medvedeva. Najbolji teniser sveta otkazao je učešće na Indijan Velsu i pravo je pitanje hoće li se do kraja godine vraćati na teren. 

Odmah je to pokrenulo priče o kraju Novakove ere, mnogi mladi igrači oglasili su se i najavili početak nove teniske istorije. Ipak, sa njima se ne slaže nekada najbolja teniserka sveta Bili Džin King. 

Amerikanka nema dulemu da je Novak Đoković najbolji teniser sveta. Džin King se nadovezala na priče o uzletu nove generacije i rekla da je Đoković prvi reket sveta bez obzira što su prerano počeli da ga otpisuju. 

Foto: Tanjug/AP

- Kada slušate Đokovićeve intervjue, vi shvatite zašto je najbolji na svetu. Zato što plaća cenu svog uspeha. On je najspremniji, uvek izgleda maksimalno motivisan, trenira kako treba, sve vreme se rasteže - rekla je Džin King. 

Bivša teniserka objasnila je potom šta mlađe generacije moraju da usvoje kako bi mogli da isprate Novaka Đokovića, bore se za titule i prvo mesto na ATP listi. 

- Sa 16 godina verujte u sebe, ali platite cenu uspeha. Tri su stvari najbitnije: ispravni odnosi su najvažniji. Dalje, nastavite da učite i naučite kako da ispravno učite. I treće, budite i onaj koji rešava probleme i koji je inovator - dodala je Amerikanka. 

Novak Đoković propustio je Indijan Vels, a do kraja godine ostao je masters u Parizu kao i završni turnir u Torinu. Pravo je pitanje hoće li se Srbin vraćati na teren ili će čakti narednu sezonu kako bi, u slučaju da organizatori nađu rešenje, već u Austaliji pojurio rekordnu grend slem titulu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija