• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2021

08:46

Svađa na mreži zbog tate! Prgavi Fonjini ne ćuti, prozivao Cicipasa! /VIDEO/

ap photo

Tenis

Svađa na mreži zbog tate! Prgavi Fonjini ne ćuti, prozivao Cicipasa! /VIDEO/

Podeli vest

Stefanos Cicipas i dalje je na meti kolega zbog sada već čuvenih pauza i razgovora sa ocem tokom mečeva

Stefanos Cicipas pobedio je Fabija Fonjinija posle preokreta sa 2:6, 6:3, 6:4, a posle meča na mrežu je došlo do verbalnog sukoba tenisera. 

Kada je došlo do pozdrava na mreži, Fonjini je imap šta da kaže Grku pa je došlo je do kraće rasparve.Pre toga se Fonjini žalio sudiji da je Cicipas dobio nedozvoljeni „koučing“, što je ignorisano iz sudijske stolice.

Italijan je nešto dobacio Grku i tako ga isprovocirao. Razmenili su nekoliko reči, ali je sve završeno bez većeg incidenta.

 

- Igramo 2 na 1 - rekao je Fonjini sudiji, aludirajući na Apostolosa Cicipasa, Stefanosovog tatu koji je oglašavao sa tribina povicima.

- Za mene, ovo je samo ohrabrivanje - rekao je sudija.

 

 

 

 

Cicipasu sledi meč protiv Aleksa De Minora, Gael Monfis je ove noći pobedio Kevina Andersona sa 7:5, 6:2, Aleksandar Zverev nadigrao je Endija Marija sa 6:4, 7:6.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija