• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2021

20:41

IDEMO PO TITULU! Hrvati SPREMNI ZA ZLATO! Selektor najavljuje POBEDU u finalu!

Tanjug/AP

Tenis

IDEMO PO TITULU! Hrvati SPREMNI ZA ZLATO! Selektor najavljuje POBEDU u finalu!

Podeli vest

Selektor teniske reprezentacije Hrvatske Vedran Martić rekao je danas da se nada da će njegova ekipa, posle pobede nad Srbijom, slaviti i u finalu Dejvis kupa

- Osećaj je super. U svaki meč ulazimo s istim očekivanjima, da ćemo pobediti. Do sada nam je to polazilo za rukom, nadamo se da će tako biti i u finalu - rekao je Martić, prenosi agencija Hina.

Teniseri Hrvatske pobedili su juče u Madridu selekciju Srbije sa 2:1 i plasirali se u finale Dejvis kupa, a protivnika u borbi za trofej saznaće danas posle drugog polufinala u kojem se sastaju Rusija i Nemačka.

Martić, koji je preuzeo reprezentaciju Hrvatske početkom prošle godine, i dalje ima maksimalan učinak, bez ijednog poraza.

Foto: Tanjug/AP

Veliki doprinos tim rezultatima dao je i Borna Gojo, a Martić je naveo da se nada da će trenutno 279. teniser sveta takve rezultate uskoro imati i na Turu.

- Borna je ove sezone imao malo problema s leđima, menjao je trenere... Ali, ja se nadam da će i na Turu uskoro imati slične rezultate. Kvalitetom to zaslužuje, a time i bolji plasman na rang-listi - rekao je Martić.

Pobedom protiv Srbije, odnosno plasmanom u finale, hrvatski teniseri su osigurali direktan plasman na zavšnicu Dejvis kupa 2022. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija