• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2021

16:48

NEMOGUĆE JE DA SE FEDERER VRATI! Beker priznao - NAJVEĆI sam Rodžerov FAN, ali NOVAK je najveći ikada!

Tenis

NEMOGUĆE JE DA SE FEDERER VRATI! Beker priznao - NAJVEĆI sam Rodžerov FAN, ali NOVAK je najveći ikada!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković vodi u trci za najvećeg igrača svih vremena, smatra Boris Beker

Godinama traje debata o tome ko će poneti titulu najboljeg tenisera svih vremena, a čini se da svetski sport nikada nije bio bliži odgovoru. Novak Đoković dominira na ATP-u, postavio je brojne rekorde, izjednačio se sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom po broju grend slem titula, ali srpski teniser nema nameru da stane. 

Legendarni nemački teniser, inače bivši trener Novaka Đokovića - Boris Beker, u razgovoru za "Eurosport" priznao je da su silne titule koje ima "velika trojka" neverovatan uspeh koji nikada neće biti ponovljen. 

- Igraju jedan protiv drugoga već 15 godina. Nisu osvajali više grend slemova samo zato što je drugi od njih to učinio. Brojevi jednostavno ne lažu. Kao bivši teniser, znam koliko je broj nedelja na vrhu ATP liste važan, a Novak je tu jednostavno daleko ispred svih - rekao je Boris Beker. 

Jasno je svima da je kraj Rodžera Federera i Rafaela Nadala jako blizu budući da Švajcarac i Španac sve manje vremena provode na terenu. Iz tog razloga, Beker smatra da je Novak favorit da bude "GOAT". 

Foto: Reuters

- Mislim da njih dvojica moraju da razmisle koliko dugo će ih još zvati teniserima. Da sva trojica sutra završe karijeru, Novak bi bio najveći ikada - jasan je legendarni Nemac. 

Boris Beker smatra da će se Rodžer Federer teško vratiti posle povrede kolena, a da Rafael Nadal još uvek ima šta da pokaže na ATP turu. 

- Sa Rafom će to biti malo lakše nego sa Rodžerom. Nema većeg fana Federera od mene, ali ne znam kako će uspeti da se vrati posle operacije kolena sa 41 godinom. Uspeo je već neverovatne stvari, kada smo mislili da neće moći, zato ne bih isključio njegov povratak - podvukao je Beker.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija