• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2022

09:07

NAVIJAČI U STRAHU! Zbog vakcine Novak može da igra samo na jednom grend slemu!

Tanjug/AP

Tenis

NAVIJAČI U STRAHU! Zbog vakcine Novak može da igra samo na jednom grend slemu!

Podeli vest

Italijan Rikardo Pjati, teniski trener, uplašio je navijače prvog tenisera sveta, jer smatra da će Srbin igrati samo na jednom grend slemu ove sezone


Đoković je odlučio da preskoči ATP kup, a pitanje je da li će igrati na Australijan openu, imajući u vidu da je u državi Viktorija u Australiji obavezna vakcinacija, a Novaka su odbili za medicinsko izuzeće.

Rikardo Pjati, koji je 2005. umesto Novaka izabrao da radi sa hrvatskim teniserom, pričao je o prviom teniseru sveta.

- Što se tiče početka sezone, moramo pre svega da vidimo da li će Đoković i igrati i koliko, imajući u vidu pitanje vakcine - počeo je Pjati, trener italijanskog tenisera Janika Sinera.

Foto: Tanjug/AP

 

- Bez vakcine, on može da igra samo u Evropi i, imajući u vidu da je u Engleskoj ona obavezna, on može da igra samo jedan grend slem, u Parizu - rekao je Italijan i tako uplašio Novakove navijače.

Italijan je dodao  da će Medvedev i Zverev da se bore za prvo mesto, dok su tu iza njih odmah Cicipas, Beretini i Rubljov. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija