• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2022

00:22 >> 08:01

NOVAČE, OGLASI SE! Australijanac prozvao Đokovića pa poručio: Pobedio si, ali Novak nije bio tu! To niko ne želi!

Reuters

Tenis

NOVAČE, OGLASI SE! Australijanac prozvao Đokovića pa poručio: Pobedio si, ali Novak nije bio tu! To niko ne želi!

Podeli vest

Bivši teniser Australijanac Mark Filipusis prozvao je Novaka Đokoivća i pozvao ga da se konačno oglasi o Australijan openu, da li će braniti grend slem ili ne

Novak Đoković je do sada devet puta trijumfovao na Australijan openu, a ove sezone, ako bude igrao, juriće rekordni 21. grend slem u karijeri. 

Filipusis je čak pozvao organizatore prvog grend slema da se oglase pošto Novak ćuti.
Većina tenisera je već u Australiji, dok Novak trenira u Marbelji. Prema informcijama Informera Đoković neće igrati u Melburnu jer je tražio od australijskih vlasti medicinsko izuzeće od vakcije ali su ga odbili.

- Razočaravajuće je to što je potrebno toliko vremena da se razjasni situacija oko Đokovića, koliko god ona bila komplikovana. Poštujem njegov stav da ne želi javno da otkrije medicinski karton, ali toliko ljudi zavisi od njegove odlike. Mislim da je već morao da se oglasi. Ne dele svi Novakov stan. Nema ništa protiv toga da kažem da sam primio vakcinu. Ali, razumem da Novak ima drugačije mišljenje - kazao je finalista Vimldona, koji se i divi Novakovom stavu.

Foto: ap photo

Niko ne zna da li će Novak Đoković igrati na Australijan openu

- Podržavam Novakov stav da ne želi da se njegove odluke, koje se tiču zdravlja, pojavljuju u javnosti. Ali, bez obzira na to da li želi da otkrije da li je primio vakcinu ili ne, mora da otkrije svoj status na Australijan openu. Ako se ne oglasi on, onda bi trebalo organizatori to da kažu. Pravila važe za sve, ne mogu da prave izuzetke jer je najbolji na svetu. 

Filipusis nije siguran da bi sada Đoković bio spreman za Melburn.

- Došli smo do tačke kada je njegova priprema za turnir ugrožena. Većina igrača je u Melburnu čak i tri nedelje pre početka takmičenja kako bi se aklimatizovali na uslove, na terene i pripremili se za turnir. 

Foto: ap photo

Mark Filipusis

Bivši osmi teniser sveta i dalje se nada da će 30. januara gledati finale između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

- To bi bio scenario iz snova. Nadam se da će Đoković igrati, siguran sam da i ostali igrači to žele. Aleksandar Zverev, Stefanos Cicipas, Danil Medvedev, Rafael Nadal...znaju da osvajanje Australijan opena nije isto ako to ne urade protiv najboljih. Pobedio si, ali Đokovića nije bilo! To niko ne želi - zaključio je Australijanac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17