• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2022

19:57 >> 22:18

(UŽIVO) Novak Đoković ODBIJEN! Biće DEPORTOVAN (VIDEO)

printscreen

Tenis

(UŽIVO) Novak Đoković ODBIJEN! Biće DEPORTOVAN (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković stigao je u Melburn, a situacija se zakomplikovala

Gotovo! Novak Đoković je odbijen za vizu i biće deportovan!

Britanci tvrde da Novak nema šanse da ostane u Australiji i da će biti deportovan.

Novaku Đokoviću je vraćen telefon, a to je otkrio predsednik Aleksandar Vučić koji se čuo sa njim.

Prema poslednjim informacijama, Novak će konačnu odluku o tome da li će mu biti dozvoljeno da uđe u Australiju saznati između 22.30 i 23 časa.

Posle oca Srđana, sada se za medije oglasila i Noletova majka Dijana.

Posle skoro sedam sati je završeno ispitivanje Novaka Đokovića od strane granične policije Australije, pa u pritvoru čeka konačno rešenje.

Za naš portal je celu ovu horor situaciju prokomentarisao legendarni Darko Miličić.

Đokovića je podržao čak i ričard Grenel, nekadašnji specijalni izaslanik SAD za pregovore Beograda i Prištine.

Australijanci prenose da su sve manje šanse da Nole uđe u njihovu zemlju.

Prvom reketu sveta podrška stiže sa svih strana, a među prvima koji mu je šalju su srpski glumci i pevači.

Najnovija informacija je da su Australijanci Novaku oduzeli telefon, što znači da nikako ne može da stupi u kontakt sa najbližima.

Dok traje ceo haos, Goran Ivanišević je na Instagramu objavio fotografiju sa lica mesta.

 

Srđan Đoković se ponovo oglasio, a sada je najavio proteste na ulicama ukoliko Australijanci ne puste Novaka.

Za naš portal je progovorio i Nikola Petković, fudbaler koji je bio jedan od najboljih u australijskoj ligi.

Srbija je zvanično uputila protestnu notu ambasadi Australije.

Noletu je poruku podrške poslao reprezentativac Australije Miloš Degenek.

Srđan se potom oglasio i za naš portal, tražeći podršku za svog sina.

Otac Novaka Đokovića, Srđan, potvrdio je da je njegov sin zatvoren u sobi na aerodromu i da ga čuvaju dva policajca.

Švajcarski novinar poručuje da Novaka političari koriste kao igračku, kao i da premijer nema podršku.

 

Američki teniser Tenis Sandgren stao je u odbranu srpskog asa.

- Samo da sve ovo bude jasno. Dva lekarska odbora dozvolila su Novaku izuzeće, ali političari sve stopiraju. Australija ne zaslužuje da bude organizator Grend slema - napisao je Sandgren.

 

 

Pojavila se i prva fotografija zatočenog Novaka Đokovića.

 

Jedan Srbin iz Australije je došao na aerodrom kako bi pružio podršku prvom teniseru sveta.

 

Britanski "Tajms" prenosi da postoje dve mogućnosti za Novaka. Prva je da bude deportovan, a druga da ga granična policija, kao savezni organ, pusti da uđe u Australiju.

Australijski carinici traže dokaze za medicinsko izuzeće.

 

Bura se ne stišava! Mnogi svetski mediji su udarili na srpskog asa, a sve glasnije je negodovanje zbog njegovog dolaska u Melburn! 

Kako prenosi "Herald Sun", najpoznatiji i najpouzdaniji medij u Australiji, Novaka će uhapsiti! 

-Jedan izvor nam je rekao da će Đokovića možda poslati u Imigracioni pritvor, navodi "Herald Sun".

- Oglasio se i iskusni stručnjiak Bred Gilbert koji je putem Tvitera komentarisao čitavu situaciju sa Đokovićevim dolaskom u Melburn. On kaže, ako se Novaku ne dopusti da igra na osnovu medicinskog izuzeća, onda takav luksuz ne bi smeo da se dopusti bilo kome.

 

 

- Mislim da, ako Đokoviću ne dozvole učešće na Australijan openu, niko ne bi smeo da igra pod medicinskim izuzećem. Prosto i jednostavno !

- Oglasili su se iz Đokovićevog PR tima! On čeka na carini, gde su ga zadržali zbog problema sa vizom. Čekaju se nove informacije...

- Novak ima paklenu dobrodošlicu u Melburnu!Poznato je da je država Viktorija je najviše propatila tokom pandemije i mnogi su besni, a mi ćemo i dalje pratiti situaciju u Australiji...

- I dalje se čeka, ovo je sportska tema dana širom planete... 

Foto: printscreen

 

- Najnovije informacije! Đoković je imao vizu sa kojom ne može da uđe kao nevakcinisan sa medicinskim izuzećem. Sa granice su zvali vladu Viktorije da odobri ulazak Đokoviću i oni su to odbili. Sada se čeka da Đoković podnese novi zahtev i to formalno reši, kako bi mogao da uđe u Australiju...

 

 

- Đokovićev ulazak u Australiju je odložen. Federalne vlasti nisu dobile podršku vlade Viktorije i sada mu je viza odbijena jer su podneli loš zahtev. Na granici mogu da puste Đokovića da uđe u Australiju i pored zahteva vlade Viktorije. Čeka se i dalje...

 

 

- Noletov tim poslao POGREŠAN FORMULAR za POGREŠNU VIZU! Drama! 

- Džala Pulford, australijska ministarka, rekla je da oni neće odobriti vizu Novaku Đokoviću za boravak u Australiji. Ona kaže da je pitanje medicinskog izuzeća pitanje za medicinski deo, a viza za vladu Australije.

- Vlada Viktorije odbila je zahtev graničnog dela da podrži davanje vize srpskom teniseru! Oni objašnjavaju da su otkrili da je Đokovićev tim poslao pogrešan formular za pogrešnu vizu! Đokovićev ulazak u Australiju je odložen.

 

 


Ministarka je sada napravila "frku"...  

 

 


Jala Pulford je vršilac dužnosti ministra sporta Viktorije, koja je ranije danas na kraju ove TV vesti o Đokovićevom izuzeću rekla da se „nekako nada da će Rafa pobediti”...
 

 

 

 

 

Ceo svet bruji o Novaku!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 2 godine

Novace! Ti si najbolji na svetu i takav ćeš ostati. Ovi zlobnici neka žive u svojoj zlobi. Ja znam da ti isto kao i ja i njih voliš! Ti si kralj tenisa. Ti si veliki čovek i ne treba ti ništa više.

Milan

pre 2 godine

Да сам на Нолетовом месту, моја нога никада више неби крочила на тло Аустралије.

MM

pre 2 godine

Bojkot,bojkot,bojkot,bojkot,bojkot. Proterati ambasadora,odmah.

Milan

pre 2 godine

Играо Ноле или не , Рафа нема шансе да победи.

Milutin

pre 2 godine

Zapadnjaci mrze Srpski narod i stalno nas maltretiraju.Nole je najbolji teniser sveta i to im mnogo smeta.

Teniser

pre 2 godine

Ovo je neviđena svinjarija anglosaksonaca koji po svaku cenu pokušavaju da spreče Novaka da uzame GS #21 i tako definitivno iza sebe ostavi RF i RN postane bude GOAT. Nema ovo više nikakve veze ni sa Covid pandemijom, ni sa vakcinacijom niti nekakvim pravilima Australije o zaštiti - to je svetska zavera ANGLOSAKSONACA koji naprosto ne žele da dozvole da neki BALKANAC (kako se omaklo Toniju Nadalu) bude najbolji svih vremena. Ono što bi me oduševilo je da Novak sada iz džepa izvadi potvrdu da je redovno vakcinisan i svima njima pljune u lice i pokaže im kakva su govna. Nadam se da nije toliko glup da se pokupi i sedne na avion i vrati se nazad.

ChuChu

pre 2 godine

Znao ke da mora biti vakcinisan...ne vidim u cemu je problem i gde je drama, zasto bi on jedini bio izuzet, ako svi moraju da se vakcinisu po cemu je on van tog pravila ???? A i vi mediji, sta sad naduvavate stvar...nece da se vakcinise, ne mora...ali niti je on ispod drugih niti je iznad da ne vaze pravila za sve....tako je bar u svetu i on to vrlo dobro zna...

AS

pre 2 godine

TI NE LUPETAJ GLUPOSTI. NE DRŽE GA ZATO ŠTO NIJE VAKCINISAN JER JE DOBIO MEDICINSKO IZUZEĆE JER IMA ANTITELA I NIJE POTREBNA VAKCINA. DRŽE GA ZBOG POGREŠNE VIZE A I TO JE POLITIKA. ŽELE SAMO DA GA PONIZE. A TI KAD NEŠTO NEZNAŠ BOLJE ĆUTI.

Zoran

pre 2 godine

Ne bi on otišao tamo da ga nisu pozvali, sa medicinskim izuzećem! A kad je stigao tamo, onda ga maltretiraju namerno. Pametnom dosta.

kales

pre 2 godine

Prvo se informisi pa onda komentarisi.Ukljucis se na 50% pa laprdas.

Perica

pre 2 godine

Nole ako te budu pustili da igraš na Australija openu rasturi tu bagru u inat svima. Od srca ti želim sve najbolje nezna bagra šta je srpski inat!

kiza

pre 2 godine

Ako ima sanse da igras sacekaj I sve im naplati u trenutku kada dignes pehar Ako nastave ovako lepo dodje tvoj, a new njihov avion Po tebe I lepo Im kazes, dovidjenja austalijo. Nikada vise necu krociti na tlo kriminalaca I osudjenika na dozivotnu robiju.

Lala

pre 2 godine

Hahaha Nole , jedini problem je to sto si Srbin , volim te !

Petar

pre 2 godine

S obzirom da im je nacija nastala od engleskih robijasa koji su tamo naseljavani nije ni cudo sto se fasisticki ponasaju...

Djole

pre 2 godine

Australija zemlja koju su stvorili gori od najgori proterani iz Evrope sprovodi zakone. Treba prekinuti sve diplomatske odnose i zatvoriti ambasadu u toj puštati. Oni ni svoj auto nemaju mi smo imali našeg juga. Beda od ljudi.

mališa

pre 2 godine

??S R B I J A?? Nole Srbija je stonom, jači si od unuka robijaša,ubica, kockara i kurvi, koje je engleska kruna proterala kao,šljam,.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija