• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2022

00:13

STIGLO ZVANIČNO SAOPŠTENJE GRANIČNIH VLASTI! Objašnjeno ZAŠTO je Novaku ZABRANJEN ulazak u Australiju

Tenis

STIGLO ZVANIČNO SAOPŠTENJE GRANIČNIH VLASTI! Objašnjeno ZAŠTO je Novaku ZABRANJEN ulazak u Australiju

Podeli vest

Australijske granične vlasti, odnosno ABF, oglasile su se zvaničnim saopštenjem povodom odbijanja da se Novak Đoković pusti u državu

ABF je izdao saopštenje u nekoliko tačaka, a mi ga prenosimo u celosti.

ABF će nastaviti da se stara da svi koji dođu na granicu zemlje ispune ono što im nalažu naši zakoni.

- ABF može da potvrdi da gospodin Đoković nije uspeo da dostavi adekvatne dokaze kako bi ispunio uslove puštanja u Australiju, zbog čega mu je viza poništena.

- Sva lica koja nisu stanovinici Australije i ne poseduju validnu vizu za ulazak, ili im je viza poništena, biće zadržani i potom deportovani iz zemlje.

- ABF može da potvrdi i da je gospodin Đoković tokom zadržavanja imao pristup mobilnom telefonu - piše u zvaničnomsaopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
po obicaju

pre 2 godine

Po obicaju sapostenje koje ne kazuje apsolutno nista... Da li je bilo tacno naznaceno sta treba da donese, ili je to bilo na osnovu subjektivnog zakljucka osoba koje nemaju veze sa medicinom? I, kako su ostali prosli? Sto neko rece na drugom sajtu, Monika je dobila noz u ledja....

Ja

pre 2 godine

Olosi. A ostale sto su dobili medicinsko izuzece nisu ni proveravali. Ispade da oni znaju bolje od medicinske komisije.

Boki

pre 2 godine

Alaj su mu učinili što mu nisu uskratili mobilni telefon.Valjda bi sada svi trebali da im se do neba zahvalimo.Dobro mu nisu i reket oduzeli pa pustili da igra.

zora

pre 2 godine

Ovo ima veze sa Britancima. NJihov napad na nas se uvek dogodi pred neki veliki pravoslavni praznik. Ovaj put je to SRBIN naj bolji na svetu pa treba pomesati politiku sa sportom i pokazati Srbima ko komanduje. Australijanci su podcinjena nacija i GOVNARI pred Britancima. U isto vreme pada i ombargo Dodiku.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17