• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2022

15:21

ĐORĐE OBJASNIO ŠTA ČEKA NOVAKA! Postoje 3 izlaza... Nije on aplicirao za izuzeće...

ATAIMAGES

Tenis

ĐORĐE OBJASNIO ŠTA ČEKA NOVAKA! Postoje 3 izlaza... Nije on aplicirao za izuzeće...

Podeli vest

Đorđe Đoković, brat Novaka Đokovića, pričao je o vizi koju Australijanci nisu odobrili prvom teniseru sveta

Novak je u sredu stigao u Australiju, ali su mu poništili vizu jer, kako kažu, njegovo medicinsko izuzeće od vakcine nije bilo podobno. Odnosno nije imao potredne dokaze na osnovu kojih bi ga pustili u Australiju iako je nevakcinisan. 

- Novak i Novakov tim nisu mogli da kontaktiraju vlasti u Australiji. Jedni način je  komunikacija preko Tenis Australije koji imaju dogovor sa vlašću o izuzećima. Postoje tri razloga po kom mogu da dođu u Australiju na taj način. Nije Novak ni njegov tim aplicirao već Tenis Australija kao i za ostale tenisere koji su već u Australiji - objasnio je Đorđerekao  pitanje o vizi.

Foto: ATA Images

 

- U prethodnih mesec dana je komunicirao sa Tenis Australijiom. Novak je imao isti dokument kao i nekoliko tenisera koji su već u Australiji. On je jedini koji je zadržan na granici, a ispoštovan je svaki protokol još od novembra meseca. Maltretiranje može da se nazove ozbiljnim diplomatskim prekršajem nad najvećim sportistom svih vremena koji je i diplomata Srbije.

Foto: printscreen

 

Šta dalje?

- Postoje tri izlaza! Da se oni izvine i priznaju da su napravili grešku, drugi je da ga deportuju i treći je jednostavno da australijska vlast kaže da je veća od Boga i da ih nije briga kako će Novak da se vrati kući i kako će da se odigra sve ostalo i da im je zdravstvo Australije i higijena najvažnija. Pričaju o sanitarnim stvarima, o higijeni, a čoveka koji je najzdraviji i najčistiji na svetu smeštaju u nesanitarne prostorije. Da ne dubim previše, verujem da je sud nezavistan i da će doneti pravu odluku koja je pravedna - kazao je Đorđe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija