• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2022

09:12

OVO JE VAN SVAKE PAMETI! ĐOKOVIĆEV BRAT POTVRDIO: Novaka opet hapse! Evo šta sada radi!

printscreen

Tenis

OVO JE VAN SVAKE PAMETI! ĐOKOVIĆEV BRAT POTVRDIO: Novaka opet hapse! Evo šta sada radi!

Podeli vest

Medijiu Australiji prenose da je Novak Đoković opet uhapšen, što je potvrdio njegov brat Đorđe

Sudija Entini Keli poništio je odluku o poništavanju vize Novaku Đokoviću. Naredio je da se Novaku vrati pasoš i sve stvari koje je imao sa sobom. Međutim, opet ga hapse. 

-  On je sada sa svojim advokatima. On razmišlja o svim opcijama. Ovo je veliki poraz za njih. Izgubili su, mislili su da mogu da pobede Noavak sa nekim tehnikalijama.  Čujemo se konstantno. Dobro je raspoložen, prošao je kroz vrtlog emocija, sreće, tuge, nervoze... mora da bude staložen, miran i pametan. Novaka opet hoće da zarobe, to je poslednja informacija. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i PR službama koji su sledeći koraci. Novak je sa advokatima. Šta će uradit, da li će prihvatiti bilo šta sa njihove strane želi pravdu i istinu da izgura do kraja a ne da se bavi političkim pitanjima - rekao je Đorđe za TV Prva.

Foto: AP/Photo

 

- Kada se ceo stadion okrene protiv njega on najbolje igra. Siguran sam da on 16. izađe iz zatočeništva on bi 17. pobedio. Ne možemo da razumemo njegov mentalni sklop. 2015. u kinu on pre tog turniraq nije trenirao tenis, nego kondiciju. Dobio je tada Nadala za 50 minuta. To što on radi je na nekom drugom nivou. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija