• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2022

13:54

BRITANAC UVEREN: Đoković se HRANI ovom situacijom! Drugi bi pukli! Skot je puno kapitala uložio u ovaj slučaj!

printscreen/tanjug

Tenis

BRITANAC UVEREN: Đoković se HRANI ovom situacijom! Drugi bi pukli! Skot je puno kapitala uložio u ovaj slučaj!

Podeli vest

Oliver Braun glavni urednik sportske rubrike britanskog Telegrafa, progovorio je o Novaku Đokoviću

Braun je gostovao u programu "BBC" radija i tom prilikom je indirektno poručio da je cela ova farsa politička igra.

- Đoković se hrani ovom situacijom. Drugi bi pukli pod pritiskom i uhvatili prvi let kući, ali on nije takav. Odlučio je da ostane i bori se. Australijski premijer Skot Morison je puno svog političkog kapitala uložio u Đokovićev slučaj. Nemojte da zaboravimo da slede federalni izbori za četiri meseca. Morrison želi da ga birači vide kao strogog kada su ovakve teme u pitanju i sigurno neće napraviti izuzeće ni za koga - rekao je Braun i dodao:

Foto: Reuters/Carlo Allegri

 

Na turniru bismo mogli da gledamo jako ružnu atmosferu. Pretpostavimo da će Novak, ako se i bude takmičio, imati puno podrške. Srpski navijači su zbog njega pravili nerede ispred hotela u kojem je bio pritvoren. Doduše, kad se gleda učinak na Novakov tenis, on bi zbog toga mogao biti bolji. Ipak govorimo o jednom od mentalno najjačih sportista u istoriji.

Novak Đoković će se uskoro obratiti javnosti! Uživo pratite OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija