• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2022

17:03

NOVAK JE FAVORIT BEZ OBZIRA NA SVE! Srbin UTERAO STRAH U KOSTI svim teniserima!

ap photo

Tenis

NOVAK JE FAVORIT BEZ OBZIRA NA SVE! Srbin UTERAO STRAH U KOSTI svim teniserima!

Podeli vest

Bivši britanski teniser Tim Henman smatra da je Novak Đoković prvi favorit na Australijan openu

Koliki strah u kosti svih tenisera je uvukao Novak Đoković govori činjenica da najbolji svih vremena slovi za prvog favorita na Australijan openu. Naravno, to ne bi bilo čudno da se nije dogodio haos u Melburnu. 

Nekadašnji britanski as Tim Henman i dalje vidi Đokovića kao prvog favorita za osvajanje trofeja u Melburnu. Iako je najbolji igrač planete proživeo pravu torturu u Australiji. 

- Verujem i dalje da je Đoković prvi kandidat da podigne trofej na Australijan openu. Ali, nema dileme da će biti posle svega malo uzdrman, da će biti raniji nego ranije - rekao je Henman. 

Ipak, Britanac smatra da Novak nije izraziti favorit, odnosno da Danil Medvedev ima svoje šanse za titulu. 

- Medvedev je, po meni, jasan drugi kandidat za trofej. Ima osvojen jedan grend slem u karijeri, mislim da mu uslovi odlično odgovaraju, a bio je finalista prošle godine - naglašava Britanac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KAZNA

pre 2 godine

https://www.021.rs/story/Info/Srbija/294990/Sin-Sabana-Saulica-konzul-Srbije-u-Cirihu.html...OVO JE VEST ...OVOG ODMAH SMENITI I KAZNITI ONOGA KO GA JE POSTAVIO

Bata

pre 2 godine

Da li je Nole putovao u Španiju pre ispunjavanja pitanja o putovanju ili posle?Kojeg datuma je Novakov tim ispunio formular gde je pitanje da li je u proteklih 14 dana putovao. A kojeg datuma je putovao u Španiju. Ako je putovao posle datuma ispunjavanja formulara to znači da nije greška nego previd, pitanje se odnosi na period pre ispunjavanja a ne da li planirate u narednom periodu neka putovanja. To bi trebalo uzeti u obzir. Nole car. Puna podrška Napreeeeeed Nole.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija