• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2022

11:09

ĐOKOVIĆ STIGAO U BEOGRAD i ekspresno napustio aerodrom! Gde je Novak? (VIDEO,FOTO)

AP Photo/Darko Bandic

Tenis

ĐOKOVIĆ STIGAO U BEOGRAD i ekspresno napustio aerodrom! Gde je Novak? (VIDEO,FOTO)

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle proterivanja iz Australije stigao je u Beograd

 

Navijači i brojne TV ekipe sačekale su prvog tenisera sveta na aerodromu Nikola Tesla. Međutim, Đoković je ekspresno  napustio aerodrom bez oglašavanja.

Prvi teniser sveta je pre povratka iz Australije poručio da se neće obraćati javnosti dok traje turnir u Melburnu.

Ali, po dolasku u Beograd naš teniser se fotografisao sa navijačima na eodromu.

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

 

 

 

 

Australijanci su oterali prvog tenisera sveta nisu mu dozvolili da se bori za deseti trofej u Melburnu i rekordni 21. grend slem u karijeri.

Morao je prvi teniser sveta da napusti Australiju koja mu je odbila vizu posle 12 dana borbe.  Podsećamo, Đokoviću je viza prvobitno poništena 6. januara, granični zvaničnik je odlučio da ne može da dobije medicinsko izuzeće za takmičenje, iako mu je prethodno odobreno kao i viza, te je zbog toga i mogao da se ukrca u avion za Australiju.

Međutim, Australijanci sa pravila promenili u međuvremenu. Novak je izuzet od pravila o vakcinama na turniru jer je bio zaražen virusom u prethodnih šest meseci. Podneo je žalbu da ostane na turniru. Dobio je Australiju na jednom sudu, ali mu je ministar za imigraciju Aleks Hok opet ukinuo vizu. 

Nole se borio, ali je tročlano veće Saveznog suda jednoglasno je u nedelju odlučilo da potvrde pravo ministra za imigraciju da ukine Đokovićevu vizu.

 

 

UŽIVO

 

 

- Novak je stigao u Beograd ali je brzinbski napustio aerodrom Nikola Tesla.

 

Foto: printscreen

 

- Čekamo Đokovića!

Ti si naš šampion, Novače...- skandiraju navijači na aerodromu dok čekaju prvog tenisera sveta.

- Videćemo da li će se Novak obratiti medijima, mada je rekoa da se neće oglašavati dok se ne završi Australijan open.

- Srpski teniser je izašao iz aviona i krenio ka izlazu! 

- Novak Đoković je sleteo u Beograd! Uskoro će biti pred navijačima i medijima na aerodromu.

Mediji su raspoređeni na dve lokacije ispred VIP ulaza i na međunarodnim dolascima, a očekuje se da srpski teniser neće davati izjave.

Avion koji je Novak Đoković iz Dubaija krenuo za Beograd ušao u vazdušni prostor Srbije i trenutno se nalazi iznad Zaječara.

 

 

 

- Veliki broj domaćih, ali i stranih medija čeka prvog tensiera sveta na aerodromu Nikola Tesla.  

 

Foto: Informer

 

 

Foto: Informer

 

 

 

11.15 - Najnovija informacija stiča je iz Francuske. Novak Đokoivć neće moći da učestvuje ni na jednom grend slemu ove sezone ako se ne vakciniše protiv korona virusa. Prvobitno ga je Rolan Garos zvao, ali je u toku noći promenjena odluka koja mu nikako ne ide u korist.

11.09 - Pratite iz Informer.rs vratak prvog tenisera sveta Novaka Đokovića u Beograd, nakon što su ga Australijanci proterali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

Lepo vam je rekao da nesme da daje izjave dok traje tirnr. Sta vam nije jasno?

Rale

pre 2 godine

Bravo velemajstore, skloni se od svega, odmori se dobro i razmisli o svojim budućim životnim koracima i karijeri.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17