• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2022

19:15

DRUGI SU MU ZABILI NOŽ U LEĐA, NE I ONI! Da li ćemo na ovom turniru videti prvi put Novaka ove sezone?

Tenis

DRUGI SU MU ZABILI NOŽ U LEĐA, NE I ONI! Da li ćemo na ovom turniru videti prvi put Novaka ove sezone?

Podeli vest

Novak Đoković vratio se ovog ponedeljka u Beograd pošto je morao da napusti Australiju

Posle 12 dana pakla, Australiajncis u depertovali Novaka Đokovića nakon što mu je ministar za imigracije Aleks Hok ukinuto drugi put vizu, a to je aminovao Federalni sud.

To nije jedina loša vest. Rolan Garos je preko noći promenio odluku, pa su Francuzi poručili da će svi teniseri koji budu hteli da nastupe na tom turniru morati da budu vakcinisani. Ista odluka već  je doneta na  Vimbldonu i US Open.

Ako se ne vakciniše Novak neće moći da igra ove sezone na grend slemovima, dok se spekiliše da će vakcina biti obavezna na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju. Pred Novakom Đokovićem velika odluka.

Foto: reuters

 

Jedan od retkih turnira koji još nije uveo vakcinaciju kao uslov za igranje je masters u Madridu. Turnir na šljaci na kome je Đoković pobeđivao tri puta, pozvao ga je da dođe u maju i bez dokaza o vakcinaciji. Ovogodišnji masters u Madridu igra se od 1. do 8. maja

- Ne sme da se ignoriše da je Novak Đoković i dalje najbolji teniser na svetu i uz druge velike igrače koji dolaze na Madrid garantuje da će turnir biti uspešan - rekao je gradonačelnik Madrida Hose Luis Martinez-Almeida.

- Vlada Španije je ta koja odlučuje da li će moći da uđe u Španiju, ali ono što mi možemo da kažemo iz teniskog ugla jeste da je  Novak Đoković dobrodošao u Madrid i da će biti dočekan kako dolikuje - dodao je gradonačelnik koji je izabran baš kada je Novak poslednji put osvojio turnir u prestonici Španije (2019).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija