• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2022

19:27

BESEDA OCA PREDRAGA! Ko ne zna kako izgleda čovek i Srbin, neka pogleda sliku Novaka Đokovića

Tenis

BESEDA OCA PREDRAGA! Ko ne zna kako izgleda čovek i Srbin, neka pogleda sliku Novaka Đokovića

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dobija sa svi strana podršku nakon svega što mu se dogodilo u Australiji, a poslednji u nizu koji je stao na Noletovu stranu je sveštenik Srpske pravoslavne crkve

U pitanju je časni otac Predrag koji je napisao besedu u čast srpskog tenisera.

Novak Đoković je bio na liturgiji u Crkvi Ružici na Kalemegdanu, a sada vam "od a do š" prenosimo besedu oca Predraga.

Đoković je jedini!

Pitam se da li je Đoković jedini teniser ili jedini čovek? Nešto nisam čuo da su se ovih dana i drugi teniseri oglasili i dali podršku Novaku. Zašto? Da li im je bitnije da igraju tenis i zarade pare ili pošalju poruku čovečanstvu?

Za igranje tenisa treba da si teniser, a za poruku čovečanstvu treba da si čovek.

Kao teniserima im sigurno odgovara što nema najboljeg od najboljih. Možda i imaju šansu kad njega nema… Ali kao ljudi su pali i nemaju šanse pred svetom, a i pred Bogom. Nisu morali da bojkotuju ali su bar mogli da se oglase.

Đoković je titula koju vi nikad nećete osvojiti!

Kako god, ja jedno znam: Đoković je i čovek i teniser. Prvo čovek. Jer bi on njih sigurno podržao i bojkotovao turnir ako treba.

Eto, ko nije znao kako izgleda čovek i šta je to Srbin, nek pogleda sliku Novaka Đokovića.

A tebi svete poručujem: Ima nas još mnogo Novaka Đokovića! I ja sam Novak Đoković! - zaključuje se u besedi oca Predraga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija