• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2022

15:15

SAD JE PAO NAJNIŽE, NADAL UDARIO NA NOVAKOVU PORODICU! Mi smo normalni, a pogledajte šta je Đoković uradio sa onakvim okruženjem!

Tenis

SAD JE PAO NAJNIŽE, NADAL UDARIO NA NOVAKOVU PORODICU! Mi smo normalni, a pogledajte šta je Đoković uradio sa onakvim okruženjem!

Podeli vest

Stric i bivši trener Rafala Nadala, Toni Nadal, sramno je isprozivao porodicu Novaka Đokovića

Rafaelu Nadalu nije palo na pamet da podrži Novaka Đokovića dok se borio sa političarima u Australiji jer mu nisu dali da se takmiči u Melburnu, pošto nije vakcinisan.

I Toni je tokom minulih nedelja u nekoliko navrata napao Novaka, pa je nastavio u istom maniru, šalje otrovne strelice prema Novaku. 

Na konstataciju novinara da je Rafael Nadal lepo vaspitan i odgojen i da ne bi mogao da mu se desi haos kao što je Novaku Đokoviću u Australiji, Toni Nadal je poručio da "dobro okruženje" nije garancija pobede. 

Dozvolite mi da pojasnim... Pogledajte šta je Đoković sve osvojio sa onakvim okruženjem. U svakom slučaju, familija Nadal je normalna i uvek će biti. Počevši od mog brata Migela Anhela koji je igrao za Barselonu -  rekao je Toni Nadal.

Foto: AP/Photo

 

On je priznao da nije ni zamišljao da će Rafa osvojiti 21. grend slem i preskočiti čuvenog Pita Samprasa. Nije želeo mnogo da ga hvali i odbio je da ga nazove "genijem.

Nikada za člana porodice ne bih rekao da je genije. Federer je uspeo da prevaziđe ovaj sport tako što je postigao maksimalnu efikasnost sa vrhunskom elegancijom. Rekao bih da je Rafael dostigao vrhunac 2008. i 2009. godine. Danas je njegova igra kompletnija, bolje servira, volje rešava poene, ali nema drugog izbora zbog fizikalija.

Foto: Reuters

Toni Nadal

Mislim da Rafi neće biti dovoljno 21 grend slem da bude najveći ikada. Đoković je favorit na Vimbldonu, na Rolan Garosu se nadam da će Rafa pobediti. Za US Open već ne znam - zaključio je Toni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Raka

pre 2 godine

Naravno da su normalnijibkad stalno vade gliste iz dupeta.

Ja

pre 2 godine

Sramna izjava. Ispade da je nevaspitan svako ko nece da peimi vakcinu. Licemer spanski. Uzasna porodica. Konstantno poturaju laznu pricu da je Novak nesto prekrsio u Australiji.

NEBOJŠA

pre 2 godine

ПА ЧОВЕК ЈЕ ПОТПУНО У ПРАВУ.КОГА БРИГА ШТА МИСЛИ ИЛИ РАДИ НОВАКОВ БРАТ ИЛИ ТАТА ,ЈОШ МАЊЕ СТРИЦ ИЛИ ЖЕНА.ВИШЕ СУ ОНИ У ВЕСТИМА НЕГО ФАМИЛИЈЕ СВИХ ОСТАЛИХ СВЕТСКИХ СПОРАЂА,ЗАЈЕДНО !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija