• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2022

07:48

NOVAK PRIČAO SA LJUDIMA IZ LONDONA! Zapadni mediji ga mesecima pljuju! Konačno je progovorio!

Reuters

Tenis

NOVAK PRIČAO SA LJUDIMA IZ LONDONA! Zapadni mediji ga mesecima pljuju! Konačno je progovorio!

Podeli vest

Novak Đoković se konačno vratio na teren i pobedom otvorio 2022. godinu

Prvi teniser sveta je na otvaranju takmičenja u Dubaiju pobedio Lorenca Musetija (6:3, 6:3). Posle pobede Novak je opet pričao o Australiji, o svemu što je prošao tokom tih 11 dana dok se borio da igra na prvom grend slemu sezone.

Novinare je zanimalo kako se oseća posle dešavanja u Australiji i da li je angažovao nekoga da se konsultuje oko daljih koraka.

- Mnogo sam se konsultovao. Imao sam ljude iz Londona i drugih delova sveta, kako bih uspeo da prebrodim ovu situaciju najbolje moguće. Iako imam mnogo iskustva sa sportskim medijima, osećam se prijatno kada pričam sa svima vama, ali ova situacija iz Australije je eskalirala, nije bila povezana samo sa sportom, nego i drugim delovima života, pogotovo politike - kazao je Novak, koji je tek pre nekoliko dana za BBC progovorio o svemu što se dešavalo u Melburnu.

Foto: Reuters

 

- Hteo sam da budem spreman kada razgovaram sa medijima, da razumem dinamiku vezanu za sliku. Nije bilo mnogo pozitivnih vesti, ali od kako sam imao taj intervju za BBC, stvari se polako menjaju. Razumem da i dalje ima mnogo spekulacija, rekao sam šta sam imao i uvek sam bio otvoren. Pokušavao sam da pričam sa medijima koji me inače kritikuju, tu sam za sve. Nadam se da će se sve pomeriti ka pozitivnijem tonu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija