• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2022

11:31

ŠOK U MAJAMIJU! Seča favorita! Ispala PRVA nositeljka!

Tanjug

Tenis

ŠOK U MAJAMIJU! Seča favorita! Ispala PRVA nositeljka!

Podeli vest

Drugo kolo WTA turnira u Majamiju doneo je mnogo uzbuđenja i eliminaciju nekoliko favoritkinja

Najveća senzacija je poraz prve nositeljke Arine Sabalenke koja je izgubila od Rumunke Irine Begu u dva seta, sa 6:4, 6:4. Rumunka će u šesnaestini finala igrati sa drugom Beloruskinjom Aleksandrom Sasnovič koja je u dva seta savladala 25. nositeljku Dariju Kasatkinu iz Rusije.

Turnir je završila i treća nositeljka Anet Kontavejt, koju je u tri seta nadigrala Amerikanka En Li 6:0, 3:6, 6:4. Li će igrati protiv zemljakinje Alison Riske koja je takođe eliminisala nositeljku, 31. Aliz Korne sa 6:2, 6:2.

Foto: Reuters

 

Takođe, poražena je i šesta favoritkinja turnira Čehinja Karolina Pliškova koju je sa 6:3, 6:3 savladala Ruskinja Ana Kalinskaja.

Švajcarkinja Belinda Benčić je nadigrala Ukrajinku Martu Kostjuk 6:3, 6:1, a sada je čeka Britanka Heder Votson koja je izbacila 15. nositeljku Elinu Svitolinu posle preokreta sa 4:6, 6:3, 7:6 (4) Turnir je završila i 19. favoritkinja Tamara Zidanšek koju je ubedljivo savladala Ruskinja Vera Zvonarjova 6:3, 6:2.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija