• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2022

20:20

PILIĆ JE MOJ TENISKI OTAC, MNOGO JE POMOGAO SRPSKOM SPORTU! Đoković EMOTIVAN nakon susreta sa bivšim TRENEROM! (VIDEO)

Serbia open

Tenis

PILIĆ JE MOJ TENISKI OTAC, MNOGO JE POMOGAO SRPSKOM SPORTU! Đoković EMOTIVAN nakon susreta sa bivšim TRENEROM! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković sastao se sa Nikolom Pilićem nakon nekoliko godina "pauze" u druženju

Pobeda nad Miomirom Kecmanovićem, a onda i razgovor sa Nikolom Pilićem. Teško da je Novak Đoković mogao da zamisli bolji dan na profesionalnom planu budući da je ranije danas izborio plasman u polufinale Serbia opena, a potom se sastao sa svojim, kako kaže, teniskim ocem. 

Đoković se nakon druženja sa Pilićem obratio i novinarima te objasnio koliko mu je drago što je sreo legendarnog jugoslovenskog tenisera, a kasnije i teniskog trenera. 

- Nikola je moj teniski otac, izuzetno mi je zadovoljstvo što sam ga video. Nismo se videli nekoliko godina, drago mi je što je ovde došao sa svojom suprugom. On se ne menja, ne stari, igra tri sata dnevno. Ima 83 godine, a nikada mu ne bih dao toliko - rekao je Novak Đoković. 

Foto: Serbia open

Poznato je da je najbolji teniser sveta radio sa Pilićem kada je imao svega 12 godina, a Novak je iskoristio priliku da mu se još jednom zahvali za sve. 

- Čovek je riznica znanja. Pomogao mi je mnogo, on i njegova supruga su me prihvatili kao sina. Imao sam 12 godina kada sam stigao u Minhen u njihovu akademiju, to im nikada neću zaboraviti. Moja porodica i ja ih gledamo kao najmilije, kada god vidim probude se sećanja na to vreme. Ključne godine u mom razvoju, od 12. do 16. Mnogo sam naučio od njega, pomogao je mnogo srpskom sportu i tenisu. Dok je bio u timu mi smo osvojili jedinu Dejvis kup titulu - objasnio je najbolji teniser sveta. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija