• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2022

07:01

UKRAJINAC DOLIVA ULJE NA VATRU: Vimbldon je to MORAO DA URADI!

Tenis

UKRAJINAC DOLIVA ULJE NA VATRU: Vimbldon je to MORAO DA URADI!

Podeli vest

Bivši ukrajinski teniser Sergej Stahovski rekao je da podržava odluku organizatora Vimbldona

Organizatori turnira u Vimbldonu objavili su da igrači iz Rusije i Belorusije neće moći da igraju u grend slem turniru u Londonu, od 27. juna do 10. jula! To je podiglo mnogo prašine, brojni teniseri i teniserke su protiv ove odluke Engleza, a navodno  ATP i WTA će održati sastanak na kom je moguća radikalna odluka.

- Ne kažem da sam srećan zbog toga, ali to je moralo da se uradi- rekao je Sergej Stahovski, bivši 31. igrač sveta, koji se povukao iz tenisa i napustio svoj dom u Londonu 1. marta.

Stahovski je zatim otišao u rezervni sastav ukrajinske vojske, a dodao je da je tokom prve dve nedelje rata u toj zemlji bio tih.

Foto: Reuters

Sergej Stahovski

- Ali sada znamo kako se ruske trupe ponašanju u okupiranim gradovima. Znamo šta mogu da urade: masakr, silovanje, mučenje. Tako da je moja tačka gledišta sada drugačija- rekao je 36-godišnji Ukrajinac.

Stahovski tvrdi da je bio svedok mučnih scena u Harkovu i Buči.

- Ove slike će ostati sa mnom još dugo, ali nadam se da ću ih u jednom trenutku zaboraviti. U početku je postojao strah, ali čudno je kako se može naviknuti na rat, kako se može naviknuti na bilo šta. Znamo da projektili mogu da slete bilo gde u zemlji. Profesionalni tenis sada deluje daleko. To je nadrealno- dodao je Stahovski.

Vimbldon, treći grend slem u sezoni održava se od 27. juna do 10. jula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laki

pre 1 godinu

Koje si ti go..o od coveka. Podržavas odluku kraljice da se zabrani ucesce Ruskim teniserima na Wimbldonu. A ds si go.no potvrdjuje i to da si mirno ćutao i igrao dok su tvoji ubijali Ruse u Luganskom . A nas Nole podrzava ovo g..no a i onog smrada Dolgopolova. Pristali su da budu promoteri nacistima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija