• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2022

16:14

IDEMOOOOOOOO NOLEEEEEEEEE! Đoković POČISTIO Poljaka, pa još više POBEGAO Medvedevu! Evo koliko je para i bodoba OSVOJIO plasmanom u polufinale!

Tanjug/AP

Tenis

IDEMOOOOOOOO NOLEEEEEEEEE! Đoković POČISTIO Poljaka, pa još više POBEGAO Medvedevu! Evo koliko je para i bodoba OSVOJIO plasmanom u polufinale!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta rutinski je u četvrtfinalu savladao Huberta Hurkača sa maksimalnih 2:0 i igraće protiv pobednika španskog duela Nadal - Alkaras

U meču protiv Hurkača srpski as je podsetio na najblistavije dane i pružio možda i najbolju partiju u tekućoj godini.

Nije imao Poljak ni promil šanse protiv raspoloženog Đokovića koji je od prvog do poslednjeg gema, stavio na znanje Hubertu da nema šta da traži u ovom duelu.

Samim ulaskom u polufinale, Novak je obezbedio mirniji rasplet na ATP listi, jer je pred Masters u Madridu morao da brine oko odbrane prvog mesta. Posle trijumfa nad Francuzom Monfisom je zacementirao ostanak na tronu, a predajom Mareja i novom pobedom protiv Hurkača samo je upisao dodatne bodove i novac od nagradnog fonda.

Foto: reuters

Danil Medvedev

Posle današnjeg uspeha i plasmana u polufinale, Novak je već sakupio 360 bodova i 311.025 evra, pa će uoči naredne nedelje još više pobeći najvećem rivalu Danilu Medvedevu iz Rusije. 

Nema sumnje da je za Noleta važno da ostvari što bolji skor u "Magičnoj kutiji", pošto će kroz 14 dana izgubiti nove bodove, zbog finala u Rimu prošle godine, pa će mu i na tom turniru biti ugrožen tron, a prva pozicija je značajna zbog mesta nosioca na Rolan Garosu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17