• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2022

19:42

ODRŽAN ŽREB ZA MASTERS RIM! Novaka čeka PAKAO! Evo kada može na Nadala!

Tanjug/AP

Tenis

ODRŽAN ŽREB ZA MASTERS RIM! Novaka čeka PAKAO! Evo kada može na Nadala!

Podeli vest

Na mastersu u Madridu nije došlo do njega, pošto je "kralj šljake" poražen u tri seta od svog naslednika Karlosa Alkarasa

Mladi Španac će u polufinalu igrati protiv Novaka Đokovića, ali se novi Klasik između srpskog asa i Nadala očekuje već u prestonici Italije.

Danas je održan žreb za Masters u Rimu, a najveći rivali u istoriji "belog sporta" mogu da se sastanu u polufinalu!

Novak Đoković nije imao sreće na žrebu, pošto će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča između bivšeg finaliste Serbia Opena Aslana Karaceva (Rusija) i Lojda Herisa (Južna Afrika), dok bi mu projektovano u trećem kolu došao visoki Amerikanac Rajli Opelka.

U četvrtfinalu ga čeka bolji iz duela između Kanađanina Feliksa Ožea Aliasima ili Argentinca Dijega Švarcmana, a onda i okršaj sa Rafom.

U drugom delu žreba nalaze se Aleksandar Zverev, Stefanos Cicipas i Andrej Rubljov.

Još jednog predstavnika Srbije Miomira Kecmanović sreća na žrebu nije pogledala ni u Rimu, jer će u prvom kolu igrati protiv Dijega Švarcmana, što znači da se nalazi u delu žreba gde je Đoković.

U glavni deo žreba je i Filip Krajinović koji je za protivnika dobio Frensisa Tiafoa, pa ukoliko savlada Amerikanca ide na Rusa Rubljova.

Sa druge strane, Dušan Lajović će morati iz kvalifikacija do glavnog žreba i tu ga očekuje posao protiv neugodnog Benoe Pera iz Francuske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuk07

pre 1 godinu

Dajte ne lupajte I ne pisite gluposti Novaka u Rimu ceka pakao do finala. Tresla se suma rodio se mis. Novak on po pisanju nasih novina ne bi trebao da igra mečeve za kvalifikacije do finala nego DIREKTNO da igra finale. On je nešto posebno za tenis. Pakao ceka vas ko ce bre da čita ovakve gluposti svi su protiv Novaka a on je tako sicusan ko cet u basti. Nece valjda da mu dozvole da on bira svoje protivnika sa kim ce da igra.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija