• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2022

10:27

SRAMOTA, NADALU MACA POJELA JEZIK! Rafa odbio da priča o Rusima i Vimbldonu, teniski sveta na nogama!

ap photo

Tenis

SRAMOTA, NADALU MACA POJELA JEZIK! Rafa odbio da priča o Rusima i Vimbldonu, teniski sveta na nogama!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal nije želeo da kaže stav Saveta igrača ATP o potencijalnom kažnjavanju Vimbldona

Podsećamo, Vimbldon je danima na meti kritika jer zbog odluke da sa grend slema izbaci izbaci ruske i beloruske zbog rata u Ukrajini.

Najveće teniske zvezde, među njima i Novak Đoković, uputile zahtev Asocijaciji teniskih profesionalaca (ATP) da se poeni za rang-listu ne dodeljuju ove godine za rezultate na Vimbldonu. To je znak podrške ruskim i beloruskim teniserima koji su suspendovani zbog ruske vojne intervencije u Ukrajini, a čitavu lavinu pokrenuo je Đoković!

Nadal i Federer su zamoljeni da jasno istaknu svoje stavove o situaciji kao članovi ATP Saveta igrača.

- Nemam jasan stav o situaciji i ne želim ništa da tvrdim -  kazao je Nadal posle pobede nad Džonom Iznerom u drugom kolu Mastersa u Rimu i dodao:

Foto: reuters

Rafael Nadal neće ništa da kaže

- Moramo da ostanemo u kontaktu sa Vimbldonom i zaštitimo sve ATP i VTA članove.

Ako se ne oduzmu bodovi Vimbldonu, ATP bi mogao da zamrzne bodove ruskih i beloruskih igrača kako ne bi izgubili ono što su zaradili prošle godine.

- Ja sam sada u Rimu, a Vimbldon se igra za nekoliko nedelja. Radimo na tome da odbranimo sve igrače. Ništa što odlučimo neće učiniti sve strane zadovoljnim i ništa neće biti savršeno, sigurno se konačna odluka neće svima svideti - podvukao je vlasnik 21 Grend slem titule.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Igor

pre 1 godinu

Naravno da se ljudska odluka neće svideti ljudima neljudskog stava, čijim stavovima ne treba podilaziti.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17