• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2022

14:44

PREOKRET U SLUČAJU BORISA BEKERA! Bivši Novakov trener može da NAPUSTI ozloglašeni zatvor! Evo šta TREBA da se DOGODI!

ap/pixabay

Tenis

PREOKRET U SLUČAJU BORISA BEKERA! Bivši Novakov trener može da NAPUSTI ozloglašeni zatvor! Evo šta TREBA da se DOGODI!

Podeli vest

Proslavljeni nemački as Boris Beker nalazi se u ozloglašenom zatvoru, zbog finansijskih malverzacija, a engleski mediji otkrili su nove informacije u njegovom slučaju

Poslednja je da se pojavila opcija da slavni nemački teniser izađe iz zatvora u Engleskoj i bude deportovan u Nemačku, prenosi britanski "Express".

Nekadašnji trener Novaka Đokovića je trenutno iza rešetaka, pošto je osuđen na dve i po godine zatvora zbog toga što je objavio bankrot, iako je u to vreme skrivao sredstva u vrednosti od 2.500.000 dolara.

Trostruki šampion Vimbldona se, ipak, nada da bi mogao da bude deportovan u rodnu državu, jer su zakoni u Nemačkoj blaži od zakona Velike Britanije, zbog čega bi mogao da se nada smanjenju kazne.

Foto: ap photo

Boris Beker

Engleski mediji prenose da su velike šanse da se to i dogodi, s obzirom na to da strani državljani koji služe zatvorske kazne duže od godinu dana često bivaju deportovani „prvom prilikom“, jer se smatra da se na taj način „doprinosi javnom dobru“.

- On veruje da će tamo biti pušten do Božića jer u Nemačkoj imaju mnogo blaži pravosudni sistem - prenose engleski mediji naglasivši da bi nekadašnji trener Novaka Đokovića mogao u domovini kaznu da služi u kućnom pritvoru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija