• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2022

23:43

NOVAK ĆE KARIJERU ZAVRŠITI KAO NAJBOLJI IKADA! Đoković će osvojiti 25 TITULA na grend slemovima!

Tenis

NOVAK ĆE KARIJERU ZAVRŠITI KAO NAJBOLJI IKADA! Đoković će osvojiti 25 TITULA na grend slemovima!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković će se u Parizu boriti za 21. grend slem titulu, a Greg Rusedski veruje da će prvi reket sveta osvojiti trofej

Titula u Rimu dobar je znak! Novak Đoković je osvojio pehar u italijanskoj prestonici i pun samopouzdanja putuje u Pariz na Rolan Garos. Stefanos Cicipas je nakon poraza u finalu rekao kako će upravo Novak osvojiti titulu u Francuskoj, a slično mišljenje ima i Greg Rusedski. 

- Đoković će završiti kao najbolji igrač svih vremena. On je najviše nedelja na prvom mestu, a ima i pozitivan skor protiv Nadala i Federera. Njegova karijera će se završiti sa 25 grend slem titula - rekao je Rusedski. 

Foto: tenis

Britanac je ubeđen da će Novak Đoković na kraju poneti titulu najboljeg svih vremena, iako brojke to već sada pokazuju. Podsećamo, Rolan Garos na programu je od 22. maja do 5. juna. Žreb je na programu u četvrtak od 18:45!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija