• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.06.2022

20:20

SRCE KAŽE JEDNO, PAMET DRUGO! Nadal ponovo progovorio o penzionisanju: STOPALO MI JE UTRNULO!

Tanjug/AP

Tenis

SRCE KAŽE JEDNO, PAMET DRUGO! Nadal ponovo progovorio o penzionisanju: STOPALO MI JE UTRNULO!

Podeli vest

Rafael Nadal je još jednom pričao o završetku karijere, a nije nagovestio kada bi to moglo da se desi

Nakon Pariza, sledi gren slem u Londonu, a Nadal je za televiziju "Antena 3" rekao da je mislio da će do sada već njegova karijera završiti.

- Moja karijera je trajala duže nego što sam se nadao i postigao sam više uspeha nego što sam ikada mislio - rekao je Nadal.

Dodao je da nije sigurno šta će se desiti u nastavku njegove karijere.

- Budućnost? Ne znam šta će da se desi. Jasno je da će doći trenutak kada će sve ovo da bude gotovo, jer ovo ima rok trajanja. Ali voleo bih da nastavim da radim ono što volim sve dok je to moguće. Sumnje me ne brinu. Logično je da sam ja prvi koji ih imam. Mislim da ti one pomognu da ostaneš budan i da napreduješ. Kada imaš sumnje, znači da nisi siguran u sebe, zato radiš više da bi pronašao sigurnost - rekao je Nadal.

Foto: ap photo

Zatim je progovorio o Vimbldonu.

- Što se tiče Londona, srce kaže da igram, pamet da odmorim. To je tema koja ne može da se odlaže. To što sam osvojio titulu na Rolan Garosu uz bolove, znači da je vredelo igrati - rekao je on.

Istako je da njegovo stopalo utrnulo zbog analgetika, ali da je takmičenje na Otvorenom prvenstvu Francuske bilo na prvom mestu.

- Stopalo mi je utrnulo zbog anestetika. Mislim da to dodaje vrednost činjenici da sam mogao da se koncentrišem na igru i stavim sa strane sve što sam morao da uradim kako bih se takmičio - zaključio je Nadal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Olja

pre 1 godinu

Ovo počinje da iritira. Igraj i čuti ili idi u penziju !!!

Duda

pre 1 godinu

Sto pisete vise o ovom lazljivcu. On je stvarno djon obraz. Prica o stopalu samo das bi se mogao dopingovati. To je istina, to svi vide, a informer svaki dan pise o njegovom j....om stopalu.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17