• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2022

00:06

NADAL PROGOVORIO O ĐOKOVIĆU I PONOVO PREBACIO PRITISAK NA SRBINA! Novak je GLAVNI favorit, ali...

reuters

Tenis

NADAL PROGOVORIO O ĐOKOVIĆU I PONOVO PREBACIO PRITISAK NA SRBINA! Novak je GLAVNI favorit, ali...

Podeli vest

Nekadašnji trener španskog asa Rafaela Nadala, njegov stric Toni, izjavio je da je njegov bratanac jedan od glavnih favorita za titulu na Vimbldonu, ali da je ipak Novak Đoković u prednosti

Poznato je da Nadala muči povreda stopala, iako su mnogi sumnjičavi kada god se pokrene ta tema. Skeptici se pitaju kako je Španac uprkos svemu uspeo ove godine da osvoji Australijan open i Rolan Garos.

Toni Nadal je pokušao da pojasni situaciju, a otkrio je i da oporavak i lečenje teku po planu.

Foto: AP/Photo

 

- Rafa je dobro, lečenje funkcioniše. Prilično je srećan i mi smo svi uvereni da stvari idu dobro. Mislim da će biti jedan od favorita, čak i ako je glavni favorit i dalje Ðoković, ali morate pripaziti i na Beretinija i Hurkača. Ako Rafa bude imao sreće da prođe prvu nedelju, biće konkurentan u drugoj- rekao je Toni Nadal za španske medije!

Foto: Tanjug/AP

 

Očekuje njegovog bratanca i srpskog asa Vimbldon koji startuje u ponedeljak, 27. juna, a titulu brani upravo Novak Ðoković koji će biti i prvi nosilac u Londonu. Nije ni Nadal otpisan, posebno jer je u sjajnoj formi, a na sve to i dva puta je osvojio Vimbldon - 2008. i 2010. godine!

"Beži" Nadal Noletu za dva grend slema (trenutno ima 22), dok su Novak i Federer i dalje na 20.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija