• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.06.2022

22:31

DIGLA JE PUBLIKU NA NOGE, KAO NEKADA! Pobednički povratak Serene Vilijams!

Tanjug

Tenis

DIGLA JE PUBLIKU NA NOGE, KAO NEKADA! Pobednički povratak Serene Vilijams!

Podeli vest

Američka teniserka Serena Vilijams pobedom se vratila na teren posle gotovo godinu dana pauze, pošto je slavila u prvom kolu turnira u Istbornu u konkurenciji dublova

Vilijams je u paru sa Uns Džabir iz Tunisa slavila protiv Čehinje Marije Buzkove i Sare Soribes Tormo iz Španije sa 2:6, 6:3, 13:11.

Foto: Tanjug

 

Publika je uz ovacije dočekala Amerikanku koja je odigrala svoj prvi meč otkako se povredila na prošlogodišnjem Vimbldonu.

Otprilike 90 minuta kasnije, navijači su ponovo bili na nogama slaveći povratničku pobedu osvajačice 23 grend slem titula.

Foto: Tanjug

 

Vilijams je na prošlogodišnjem Vimbldonu bila prinudjena da se povuče u prvom kolu zbog povrede butine, a turnir u Istbornu joj služi kao priprema za predstojeći Vimbldon.

Nekada najbolja teniserka sveta trenutno je 1.204 na WTA listi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija