• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2022

09:50

NAVIJAČI BESNI ZBOG NADALA! Glavni duel nije na CENTRALNOM terenu...

REUTERS/Paul Childs

Tenis

NAVIJAČI BESNI ZBOG NADALA! Glavni duel nije na CENTRALNOM terenu...

Podeli vest

Organizatori Vimbldona iznenadili su sve ljubitelje tenisa odlukom da glavni meč šestog dana ne bude na Centralnom terenu

Neće danas na Vimbldonu biti srpskih tenisera, ali je sigurno da uzbuđenja neće izostati! Prema mišljenju ljubitelja "belog sporta" glavne zvezde šestog dana bi trebale da budu Nik Kirjos i Stefanos Cicipas koji će svoje rekete ukrstiti već u trećem kolu, ali taj meč neće biti igran na Centralnom terenu. 

Organizatori su doneli odluku koja je začudila broje navijače, a Grk i Australijanac postavljeni su na Teren broj 1 i to kao treći meč dana pa je pitanje kada će njihov duel početi. Pre Cicipasa i Kirjosa na terenu će biti Iga Švjontek i Aliz Korne, a potom Aleks De Minor i Lijam Broudi. 

Foto: reuters

Program na Centralnom terenu otvoriće Kori Gof i Amanda Anisimova, a za njima će igrati Paola Badosa i Petra Kvitova. Kao treći meč na glavnom terenu postavljeni su Lorenco Sonego i Rafael Nadal, drugi nosilac turnira.

Teren broj 2 će biti "domaćin" za Harmoni Tan i Kejti Bulter, potom igraju Rišar Gaske i Botik Van de Zandšlup, a za kraj još jedan duel u ženskom singlu između Simone Halep i Magdalene Freč. Kada je reč o trećem terenu, program otvaraju Kristijan Garin i Dženson Bruksbi, potom igraju Aleks Molčan i Tejlor Fric, a poslednji meč igraće Petra Martić i Džesika Pegula. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija