• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.05.2024

21:24

Opozicija se udružila sa hrvatskim medijima! Napadaju sa svih strana: Vučić se upregao da negira genocid u Srebrenici! (VIDEO)

pritnskrin

Politika

Opozicija se udružila sa hrvatskim medijima! Napadaju sa svih strana: Vučić se upregao da negira genocid u Srebrenici! (VIDEO)

Podeli vest

Hrvatski javni servis sinoć je objavio skandaloznu izjavu predsednik Pokreta slobodnih građana Pavla Grbovića koji pokušava sve izraženiji da bude u tajkunskom delu opozicije.

Na konstantataciju hrvatskog novinara: Čak tri člana nove Vlade Srbije izrazito su proruski orijentirana.

Pavle Grbović odgovorio je: Nikada veći broj ministara koji otvoreno zastupaju stajališta Vladimira Putina!

Međutim, novinar je istakao: Vučić i Dodik tvrde da je Rezolucija o genocidu u Srebrenici napad na srpski narod.

Dok je Pavle Grbović udario na predsednika i našu državu najstrašnije rečima:

- Naša vlast se hvali bliskim vezama s ratnim zločincima. Naša vlast je upregla sve mehanizme moći kako bi negirala počinjene zločine u prošlosti!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija