• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.08.2022

07:00 >> 21:41

POMOZITE MI DA RAZUMEM! Australijanac prozvao Amere: ZNAM DA POSTOJE ZAKONI, ALI...

Tanjug

Tenis

POMOZITE MI DA RAZUMEM! Australijanac prozvao Amere: ZNAM DA POSTOJE ZAKONI, ALI...

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković neće igrati turnir u Montrealu, a kako sto je stvari sve su manje šanse da će nastupiti na US Openu

Trenutna pravila u Sjedinjenim Američkim Državama ne dopuštaju ne vakcinisanim osobama ulazak u državu, a kako vreme teče sve je izvesnije da se to neće promeniti.

US Open se održava od 29. avgusta, tako da je ostalo jako malo vremena da se Novaku Đokoviću dopusti da igra na Otvorenom prvenstvu Amerike.

Foto: USA Today

Mnoge  poznate ličnosti su oglasile i zatražile da Srbin učestvuje u Njujorku, a među njima je i teniser iz Australije Džon Milman.

On je na Tviteru jasno objasnio situaciju u kojoj se nalazi naš as.

-  Misao dana... Mogao bih da budem pozitivan na COVID i da odletim u SAD bez pitanja jer sam vakcinisan. Ali, nekome ko nema COVID, ali nije dobio vakcinu, odbijen je ulazak. Znam da postoje zakoni na granicama, ali pomozite mi da razumem - napisao je Džon Milman na svom Tviter profilu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija