• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2022

23:07

ZNAO SAM DA ĆE BITI TEŠKO, OVDE NEMA FAVORITA! Novak ZADOVOLJAN nakon VELIKE pobede!

Tanjug/AP

Tenis

ZNAO SAM DA ĆE BITI TEŠKO, OVDE NEMA FAVORITA! Novak ZADOVOLJAN nakon VELIKE pobede!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković pobedom je započeo ATP finale u Torinu, pošto je večeras u prvom kolu "Crvene grupe" savladao Grka Stefanosa Cicipasa 6:4, 7:6 (7:4)

Bio je to njihov 12. međusobni duel i 10. pobeda srpskog tenisera, deveta u nizu. Ipak, danas je bilo nešto teže nego inače budući da je Cicipas igrao u brutalnoj formi i maksimalno dobro koristio brzu podlogu kako bi snažnim servisima razbijao retern Novaka Đokovića. 

- Znali smo da će biti težak meč, imali smo nekoliko "gustih" duela u prošlosti. Servis me služio dobro, imao je samo jednu šansu za brejk, a bio sam zadovoljan i kako sam igrao u taj-brejku - rekao je Đoković, a potom objasnio da je zbog brze podloge prvi servis od ogromnog značaja. 

- Podloga je jako brza, servis je od ogromne koristi. Ako dobro servirate imate mnogo lakih poena, teško je kontrolisati udarce. Mislim da je prvi gem bio ključan za čitav meč - jasan je bio srpski teniser. 

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser će u sredu igrati protiv Andreja Rubljova koji je danas posle velike borbe bio bolji od Danila Medvedeva. Iako je Đoković favorit on ističe da na završnom Mastersu pobeda nikada nije garantovana budući da su na turniru najbolji teniseri sveta.

- Rubljov je odigrao dobar meč, imao je šansu da reši sve u dva seta, ali je Medvedev pokazao zašto je jedan od najboljih tenisera. Igrao je do poslednjeg poena. Čestitke Andreju, sa kim god ovde da igrate nema očitih favorita. Najbolji igrači na svetu se takmiče, moram da budem na vrhuncu - podvukao je Đoković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija