• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2023

17:11

NEKA ZOVE MEDVEDEVA, SAMO ON ZNA KAKO JE POBEDIO NOVAKA! Cicipas dobio ZLATA VREDAN savet pred FINALE sa Đokovićem!

Tanjug

Tenis

NEKA ZOVE MEDVEDEVA, SAMO ON ZNA KAKO JE POBEDIO NOVAKA! Cicipas dobio ZLATA VREDAN savet pred FINALE sa Đokovićem!

Podeli vest

Ruski teniser Karen Hačanov imao je savet za Stefanos Cicipasa pred finale Australijan opena

Uspeo je Stefanos Cicipas da savlada Karena Hačanova sa 3:1 u polufinalu Australijan opena, a za svoju prvu grend slem titulu boriće se protiv Novaka Đokovića. Na konferenciji za medije ruski teniser imao je savet za mladog Grka. 

– Niko od naše generacije nije pobedio Novaka u borbi za gren slem titulu, osim Danila Medvedeva. Stefanosu bi bilo najbolje da pozove Danila i pita ga za savet, kako je on to uspeo - rekao je Karen Hačanov. 

Već nekoliko godina su Medvedev i Cicipas u lošim odnosima. Ipak, Hačanov ističe da je reč o savetu te da nije imao nikakvu lošu nameru. 

- Ne znam da li će se to dogoditi, ali možete to da posavetujete Cicipasa kada dođe na konferenciju za medije - poručio je Rus, a potom istakao da nije razočaran uprkos činjenici da je ispao u polufinalu. 

Foto: Tanjug/AP

– Odlazim sa visoko podignutom glavom. Ovo je moj najbolji reuzultat na Australijskom openu, veoma sam ponosan. Nikada se nisam predavao, pa ni kada je u trećem setu imao dve meč lopte. Borio sam se do kraja. Meč je bio veoma izjednačen. Ovakve partije vam uvek donesu lekcije, steknete iskustvo kako biste nastavili da napredujete. Realnost da je protivnik tog dana bio bolji mora da se prihvati. Uveren sam da ću izvući prave zaključke iz ovog poraza i umeti da to iskoristim u nekim drugim sličnim prilikama - rekao je Hačanov. 

Ruski teniser ističe da neće gledati finale ni uživo, a ni preko televizora budući da želi vreme sa porodicom nakon dugo vremena daleko od kuće. 

- Nisam bio sa porodicom pet nedelja, sada mi je to prioritet. Možda pogledam malo ako budem imao vremena. Odmoriću se a onda sa mojim timom napraviti planove šta dalje - ističe Rus. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija