• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2023

15:59

OVE REČI ĆE DODATNO MOTIVISATI NOVAKA U FINALU! Cicipas pre 10 godina dao IZJAVU koja će NALJUTITI Đokovića! (VIDEO)

printscreen Twitter

Tenis

OVE REČI ĆE DODATNO MOTIVISATI NOVAKA U FINALU! Cicipas pre 10 godina dao IZJAVU koja će NALJUTITI Đokovića! (VIDEO)

Podeli vest

Grčki teniser je svojevremeno izjavio da Švajcarac Rodžer Federer ima najbolji bekend i volej

Najbolji srpski i grčki teniser, Novak Đoković i Stefanos Cicipas, boriće se u nedelju (9,30) za pehar Australijan Opena.

Nole će u Melburnu juriti svoj rekordni 10. trofej na Ozi Openu, dok Grk traži priliku da osvoji svoj prvi grend slem u karijeri.

Kao i uvek, pred okršaj za pehar, ljubitelji tenisa prisećaju se zanimljivih momenata iz karijera finalista. Naime, video koji je pred veliku pažnju star je više od deceniju i jedan je od prvih intervjua koje je dao Stefanos Cicipas.

U to vreme stidljivi dečak, Stefanos je objasnio novinarki da ima 13 godina i gde vidi sebe.

- Ja sam Stefanos Cicipas, imam 13 godina i dolazim iz Grčke. Moje najveće oružje su bekend i volej.

Zatim ga je novinarka upitala ko mu je omiljeni teniser i uzor, pa gde vidi sebe za deceniju.

- Rodžer Federer - odgovorio je bez dileme i nastavio:

- Ne znam gde ću biti, ali, uradiću sve što je do mene da budem u vrhu - istakao je tada trinaestogodišnji Stefanos.

Posebno je zanimljivo, posle samo godinu dana od deportacije iz Australije, Novak igra neverovatan turnir, a, uz to, sastao se sa većinom tenisera koja ga je prozivala, ismevala i likovala.

Cicipas je pre godinu dana bio među onima koji su davali najbrutalnije komentare o Srbinu, između redova je poručio da Đoković pravi ostale teniserima budalama, jer igra po svojim pravilima.

- Čini se da ne igraju svi po pravilima. Mali procenat izgleda bira svoj put, čineći da većina izgleda kao budale ili tako nešto. Naročito nakon što je ATP objavio kriterijum za ulazak u zemlju. Niko nije mislio da može da dođe nevakcinisan i da ne prati protokole koje su mi dati. Ja sam odlučio da odem i da budem 100 odsto spreman. Novak je otišao na drugu stranu. Ne znači to da je moj put ispravan, a da njegov nije - izjavljivao je Cicipas tada i dodao:

- Jedan način je da svaki igrač prati pravila, a statistika kaže da je 98 odsto igrača vakcinisano. Jedan put je da pratite protokole i da budete vakcinisani i spremni da se takmičite, a drugi je ovaj koji biraju neki drugi, koji nije po pravilima - istakao je Stefanos prilikom "iživljavanja" nad najboljim srpskim teniserom.

Ove izjave će sigurno dodatno motivisati Novaka Đokovića pred veliko finale u Melburnu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija