• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2023

08:09

SATERAN U ĆOŠAK! I VEČITI NOVAKOV HEJTER PRIZNAO! Najbolji bekhend Đoković, najbolji servis Đoković, najbolje kretanje PONOVO ĐOKOVIĆ!

reuters

Tenis

SATERAN U ĆOŠAK! I VEČITI NOVAKOV HEJTER PRIZNAO! Najbolji bekhend Đoković, najbolji servis Đoković, najbolje kretanje PONOVO ĐOKOVIĆ!

Podeli vest

Novak Đoković se impresivno plasirao u finale Australijan opena savladavši Amerikanca Tomija Pola sa 3:0 u setovima.

Čak ni Mats Vilander, večiti Novakov kritičar nije krio oduševljenje nivoom tenisa srspskog asa

- Novak Đoković je mnogo bolji od ostalih polufinalista. Najbolji bekhend – Đoković, najbolji servis - Đoković, najbolji forhend – Đoković, najbolje kretanje – ponovo Đoković. Njegov ritern je tako dobar. Vraća duboke lopte i kada to uradi kontroliše razmenu. Gde servirati Đokoviću? Nisam siguran. To je tako teško - rekao je Vilander.

Foto: Reuters

Mats Vilander

Objasnio je koliko je teško pobediti Novaka

- Ne gledam previše statistiku. Ali kada sada igrate sa Đokovićem, najvažniji broj je kombinacija sopstvenih vinera i neiznuđenih grešaka. Kakav god da je procenat, nije važno, ali morate ih imati više od Novaka, tako da imate kontrolu. Bio sam impresioniran odlučnošću Tomija Pola u tom prvom setu i izgledao je kao da ima dobar plan igre, ali je zaista bio daleko od pobede - zaključio je Vilander.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija