• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2023

09:09

SRAMNO! Iako je Novak sve objasnio Australija NE STAJE I PONOVO BRUJI O TOME! Sumnjivo im PRED VELIKO FINALE!

Tanjug/AP

Tenis

SRAMNO! Iako je Novak sve objasnio Australija NE STAJE I PONOVO BRUJI O TOME! Sumnjivo im PRED VELIKO FINALE!

Podeli vest

Nemaju mira Australijanci. Traže đavola, odnosno traže skandal tamo gde ga nema.

Pored oca Srđana, sada je na tapetu i za njih najveća misterija Australijan opena, a to je napitak koji Novak dobija od svog fizioterapeuta Miljana Amanovića. 

Oni se pitaju koja je sadržina flašice koju Novak Đoković dobija na svakom meču.

Kako kaže Kreg O'Šonesi, nekadašnji član Novakovog tima, sve je u okviru pravila sporta.

Foto: reuters

- Igrači na teren sa sobom nose razne stvari, torbu, rekete itd. I u velikom broju slučajeva ne znaju šta će se dogoditi. Oni ne znaju koji su im elektroliti potrebni. To je normalno i u skladu sa pravilima. Od dana do dana, trenerski tim, posebno fizio, normalno je da mu naprave - kaže O'Šonesi i dodaje:

- Ako niste upoznati sa funkcionisanjem tenisa iznutra, može vam izgledati malo sumnjivo, ali uopšte nije sumnjivo. Bukvalno nula posto sumnji u fizioterapeuta kada napravi piće i preda ga. To se stalno dešava. Ovo ne važi samo za Novaka, nije ništa ispod ruke.

"Herald Sun" zaključuje da ova misterija nije novost i Đoković je još na Vimbldonu, ali i ranije, pričao o magičnom napitku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stefanovski

pre 1 godinu

Novak je ok ali otac mu je budetina No 1

milan lala

pre 1 godinu

Ne objasnjavaj nista i ne pravdaj se . Pobedi . Uzmi nagradu i pokazi im srednji prst. U taj kokosinjac vise ne dolazi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija