• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Slobodan Stošić

30.01.2023

15:00

ŠOKANTNA PREDVIĐANJA ARMENULIĆA: Nadal ZAVRŠAVA KARIJERU posle Rolan Garosa! Novak će dugo VLADATI!

printscreen

Tenis

ŠOKANTNA PREDVIĐANJA ARMENULIĆA: Nadal ZAVRŠAVA KARIJERU posle Rolan Garosa! Novak će dugo VLADATI!

Podeli vest

Legenda jugoslovenskog i srpskog tenisa Radmilo Armenulić smatra da će prvi reket sveta Novak Đoković suvereno držati tron ATP liste

Nole je osvajanjem desetog Australijan Opena potvrdio da mu nema ravnog na prvom Gren slemu u sezoni, pa je trijumfom nad Grkom Stefanosom Cicipasom povratio i teniski presto ATP liste.

To je posebno obradovalo legendarnog teniskog asa Radmila Armenulića, koji nije krio oduševljenje zbog toga što se Đoković ponovo našao gde mu je i mesto - na čelu najboljih igrača "belog sporta".

- Novak je pokazao koliko je veliki, odigrao je šampionski ceo turnir i više nego ubedljivo slavio u finalu. Bio je to Đokovićev, po meni, možda i najbolji turnir u karijeri. Sada više nema dileme ko je najbolji teniser svih vremena, izjednačio je se sa Nadalom, a verujem da će ga do kraja godine i ubedljivo preteći - rekao je Armenulić za Informer.

AKO AMERI NE POPUSTE, BIĆE TO NJIHOVA BRUKA

Prema njegovim rečima, Nole će osvojiti sve gren slemove u Novoj godini.

- Siguran sam da će trijumfovati na Rolan Garosu, Vimbldonu i US Openu. U najgorem slučaju osvojiće tri, ako mu Amerikanci ne budu ponovo dozvolili da igra u Njujorku, ali to će biti njihova bruka. Zabraniti najvećem šampionu svih vremena da dođe na takmičenje je ogromna sramota za SAD. Nadamo se, ipak, da će popustiti i, poput Australije promeniti svoj stav po pitanju toga.

Foto: reuters

 

NOVAK VEĆ U PARIZU POSTAJE GOAT

Armenulić je siguran da će Đoković preteći Nadala već u Parizu i postati GOAT posle Rolan Garosa.

- Nadal je u velikom padu, muče ga povrede, slabo igra, sve se to skupilo. Dokaz tome je rana eliminacija iz Melburna u drugom kolu od Mekenzija Mekdonalda. I u tom meču je imao problema sa povredom, što samo potvrđuje moje reči. Čak mislim da će se Rafa povući sa Tura i završiti igračku karijeru već nakon Rolan Garosa, jer će i tu doživeti neuspeh.

To znači da ste sigurni u Novakov trijumf na pariškoj šljaci?

- Aposlutno. Đoković je i ranije pokazao da odlično igra u Parizu, osvajao je Rolan Garos dva puta (2016. i 2021.), pa ne vidim razlog da to i sada ne učini.

MLADI NIKAD NEĆE BITI KAO ĐOKOVIĆ

Iako se očekivalo da mlađa garda, posle strmoglavog pada Nadala i povlačenja Federera, ugrozi jedinog preostalog na vrhu "velike trojke", to se ipak nije desilo. Cicipas koji pripada talasu nadolazećih igrača, nije uspeo ni da pripreti srpskom asu.

- Uvek ima tenisera koji će biti zanimljivi publici. Kada se Novak i Rafael odluče na korak povlačenja, naslediće ih Alkaraz, Medvedev, Cicipas, Rune. Samo što će tada konkurencija da bude znatno ujednačenija, nema šanse da neko vlada toliko godina kao Đoković, to se jednom u životu postiže - istakao je Radmilo Armenulić za naš portal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Eto

pre 1 godinu

Eto, nevakcinisani, pobedi sve vakcinisane. Amerikanci demonstriraju moc na svi poljima zivota, pa i smrti. Dokle, videcemo. da je Nole Amerikanac, dosada bi dobio bar jednu Nobelovu nagradu za tenis, koju bi oni izmislili. Kada Djokovic prestane da igra, tenis vise nece biti interesantan, kao do sada. Mnogima je Nole "upropastio" karijere, ali sta da se radi. Bolje tako nego sto neko unistava zivote mnogima, rusi im drzave, uvodi diktature, a sve pod izgovorima da sire demokratiju i da pomazu ceo Svet. U cemu to. Dobijes od takvih dinar, a vratis bar 2.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija