• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.02.2023

20:10

POSLE ODBAČENIH OPTUŽBI! Oglasio se Zverev! Evo šta će sada URADITI!

reuters

Tenis

POSLE ODBAČENIH OPTUŽBI! Oglasio se Zverev! Evo šta će sada URADITI!

Podeli vest

Nemac Aleksandar Zverev saopštio je da je zahvalan Asocijaciji teniskih profesionalaca (ATP), koja je posle istrage utvrdila da nema dovoljno dokaza da je slavni teniser fizički i psihički maltretirao bivšu devojku Ruskinju Olgu Šaripovu

ATP je saopštila juče da neće preduzeti sankcije protiv Zvereva.

Svetska teniska asocijacija je u oktobru 2021. godine pokrenula istragu o navodima o fizičkom i psihičkom nasilju, koje je iznela Šaripova.

- Od početka sam govorio sam nevin i poricao sam sve besmislene optužbe protiv mene. Sarađivao sam u potpunosti sa ATP-om i zahvalan sam im što su istražili ceo slučaj. Odluku je donela treća neutralna strana na osnovu svih dokaza. Dobio sam slučaj i pred sudovima u Nemačkoj i Rusiji, drago mi je da je pravda pobedila - rekao je Aleksander Zverev.

Nemački teniser je zahvalio svima na podršci.

- Sada ću konačno moći potpuno da se fokusiram na ono što najbolje radim - da igram tenis. Hvala svim prijateljima i porodici, koji su bili uz mene tokom ovog teškog perioda - istakao je Zverev, koji se trenutno nalazi na 14. mestu ATP liste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija