• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2023

14:56

PRESEŠĆE NOVAKOVIM MRZITELJIMA! Bez dlake na jeziku ispalio kada su ga pitali za grend slem trofeje!

Starsportphoto

Tenis

PRESEŠĆE NOVAKOVIM MRZITELJIMA! Bez dlake na jeziku ispalio kada su ga pitali za grend slem trofeje!

Podeli vest

Ne postoji broj koji bi udovoljio moju glad za grend slem trofejima, jasan je bio Novak Đoković prilikom razgovora sa novinarima u Beogradu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izašao je pred srpske medije nakon treninga na terenima Teniskog centra Novak na Dorćolu. Prvi teniser sveta potvrdio je da u četvrtak putuje u Dubai, kao i da je situacija što se tiče povrede blizu intenzitetu od 100 odsto i da stvari izgledaju dobro.

Što se tiče grend slem titula, Nole kaže da ne postoji broj koji bi udovoljio glad za grend slem trofejima. Sada po najvažnijem teniskom faktoru, grend slem trofejima, deli rekord sa Rafaelom Nadalom jer ih imaju po 22.

Ne postoji broj koji bi me zadovoljio - rekao je Novak, sve nasmejao, pa dodao:  

Foto: Starsportphoto

 

- Nemam krajnji broj, ni granicu u smislu do koje godine ću igrati profesionalni tenis, iako po automatizmu ljudi počinju nakon 30. godine da postavljaju pitanja u svim sportovima, pogotovo u tenisu. Ja i Federer i Nadal sretali smo se sa tim pitanjima često, ima puno predviđanja i nagađanja, a sigurno je da je ta glad još prisutna. To bih pre okarakterisao da je strast prema sportu i da je velika želja za takmičenje i nadmetanje. Volim ovaj sport, volim da igram sa sinom, decom, bilo kim. Igram tenis rekreativno i nemam odbojnost prema sportu jer uzima tako veliki deo mog života. Ali sa druge strane, profesionalno pričano imam veliku želju da se dokazujem, da ostvarujem istorijske rezultate. Neki kažu da je to arogantno, ali ne vidim da je to tako, mislim da komuniciram ono što osećam. Svako ko je u toj poziciji, to želi. Kako to komunicira, to je sve individualno - kazao je prvi teniser sveta.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija