• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2023

10:01

HIT, OVO MORATE DA VIDITE! SMEH DO SUZA! Novak izgovorio "NAJBOLJA RIBA NA SVETU" , pa se zacenio (VIDEO)

Printscreen

Tenis

HIT, OVO MORATE DA VIDITE! SMEH DO SUZA! Novak izgovorio "NAJBOLJA RIBA NA SVETU" , pa se zacenio (VIDEO)

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković, nažalost ne može da učestvuje na mastersima u Americi, ali se zato ludo provodi van terena.

Novak Đoković i Grigor Dimitrov igrali su popularnu igru u kojoj jedan takmičar mora što bolje da izgovori reč i pokuša facijalnom ekspresijom da olakša partneru da pogodi šta je izgovorio!

Stvar je u tome da drugi ima slušalice na ušima i nema mogućnost da ga čuje! Oprobali su se srpski i bugarski teniser i zabavljali se tom prilikom poput dece!

Nole ništa nije uspeo da pogodi, ali to im nije smetalo da se pošteno ismeju! Novak je između ostalog umesto "teren" rekao "konj", umesto "gde su kornjače", našem asu se učinilo da Grigor kaže "riba svetske klase" i tada su obojica prasnuli u smeh!

 

 

- Grigore, hvala što si mi ovu igru učinio ovako lakom - napiao je Nole uz emodži koji plače od smeha!

Najbolji reket planete je sjajno počeo godinu sa titulom na Australijan Openu, zatim je igrao finale u Dubaiju gde je poražen od Danila Medvedeva.

Novaku nije dozovoljeno učešće na turnirima u Americi zbog protokola vezanog za korona virus, pa sada puni baterije za izazove koji slede, pre svega za Ronal Garos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija