• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2023

06:35

NIJE SLUČAJNOST! Pogledajte koliko je Novak DOMINANTNIJI od kolega iz TOP 10, STVAR JE JASNA!

REUTERS/Amr Alfiky

Tenis

NIJE SLUČAJNOST! Pogledajte koliko je Novak DOMINANTNIJI od kolega iz TOP 10, STVAR JE JASNA!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković više nije prvi na ATP listi, ali može da se pohvali da ima više titula od ostalih devet tenisera u Top 10.

Novak Đoković je u svojoj uspešnoj karijeri osvojio  impresivne 93 profesionalne titule.

Generacije se na u Top 10 godinama menjaju, ali jedan čovek ne planira da odustane i uprono je tu, naravno reč je o Noletu.

Naime, Novak sam ima više titula od ostatalih devet tenisera koji su u Top 10 na ATP listi.

 

 

Trenutno, prvi teniser sveta Karlos Alkaraz osvojio je do osam titula u karijeri, dok trećeplasirani Cicipas može da se pohvali jednom titulom više, a toliko ima i Kasper Rud koji je četvrti na listi.

Peti teniser sveta, Danil Medvedev je 18. puta u karijeri podigao trofej, a Feliks Ože Alijasim koji je šesti je osvojio četiri trofeja.

Na sedmom mestu ATP liste je Andrej Rubljov koji je osvojio 12 titula, a Rune koji je na osmom mestu je može da se pohvali sa tri šampionska pehar.

Deveto mesto zauzima Hubert Hurkač, a on je osvojio šest trofeja, dok Tejlor Fric koji je poziciju ispod ima  pet.

Oni svi zajedno imaju osvojenih 75 titula, što je 17. manje koliko Novak poseduje sam.

To je samo još jedan od dokaza zašto je Srbin toliko dugo na vrhu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17