• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2023

07:48

NEZAUSTAVLJIV JE! Alkaraz DEMONSTRIRAO SILU u Majamiju! Cicipas pakuje kofere, Medvedev se igrao! (VIDEO)

Tanjug

Tenis

NEZAUSTAVLJIV JE! Alkaraz DEMONSTRIRAO SILU u Majamiju! Cicipas pakuje kofere, Medvedev se igrao! (VIDEO)

Podeli vest

Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u četvrtinale turnira u Majamiju pobedivši Tomija Pola sa 2:0 (6:4, 6:4).

Sjajni Alkaraz je posle sata i 38 minuta igre bio bolji od Amerikancam, a odnosu snaga dovoljno govori to što je Pol imao samo jednu brejk loptu, dok ih je Karlos imao šest! Iskoristio je dve, po jednu u svakom od setova, što mu je na kraju bilo dovoljno za prolaz!

Foto: Tanjug

 

Prvi reket sveta će u četvrtinalu igrati protiv Tejlora Frica, koji je izbacio Holgera Runea, a Karen Hačanov i Stefanos Cicipas su odigrali praktično reprizu polufinala Melburna, ali se Fric osvetio Grku za tadašnji poraz!

 

 

Rus je pobedio 7:6 (4), 6:4, posle nešto više od jednog i po časa tenisa. Bilo je u taj-brejku rezultatski neizvesno do rezultata 3:3, ali je onda Hačanov napravio seriju 4:1 i poveo sa 1-0 u setovima.

 

 

Grčki teniser je servis izgubio u petom gemu drugog seta, a u sedmom je spasao jednu brejk loptu, ali na kraju do šanse za ribrejk nije stigao. Hačanov će u četvrtfinalu igrati sa boljim iz duela Fransisko Serundolo – Lorenco Sonego.

Foto: Tanjug/AP

 

I peti teniser sveta Danil Medvedev plasirao se u četvrtfinale mastersa u Majamiju, pošto je pobedio francuskog igrača Kantena Alisa sa 6:4, 6:2. Ruski teniser je do pobede nad 79. teniserom sveta došao za sat i 10 minuta. Medvedev je u prvom setu ključnu prednost stekao u petom gemu, dok je u drugom delu igre dva puta oduzeo servis protivniku.U četvrtfinalu turnira u Majamiju on će igrati protiv domaćeg tenisera Kristofera Jubenksa (119. na ATP listi).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija