• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2023

07:33

Teniska legenda u bolnici! Pamte se njegove izjave o Đokoviću!

reuters

Tenis

Teniska legenda u bolnici! Pamte se njegove izjave o Đokoviću!

Podeli vest

Italijanska teniska legenda Nikola Pjetranđeli (90) završio je u bolnici u Rimu iz predostrožnosti, jer je osetio vrtoglavicu!

Pjetrangeli je nedavno napunio 90 godina, u blnici je proveo ceo dan u bolnici i očekivalo se da bude pušten kući tokom vikenda. Smatra se za jednog od najvećih italijanskih tensiera svih vremena i postao je prvi ITalijan koji je osvojio turnir u Rimu 1954. godine.

Dva puta je osvajao Rolan Garos, 1959, i 1960. godine, dok je 1961, i 1964. dolazio do finala i pokazao da je jedan od najboljih igrača na šljaci svih vremena.

Ne možemo da zaboravimo njegov komentra na račun Novaka Đokovića. Pozvao je na štrajk sve tenisere ukoliko se Novaku dozvoli da igra na Australijan openu prošle godine, kada je naš teniser bio deportovan jer nije vakcinisan protiv korone.

- Ako na kraju australijska vlada dozvoli Novaku da igra, svi ostali teniseri bi trebalo da štrajkuju i ostave ga samog. Smatram da svi koji nisu vakcinisani ne smeju da uđu u Australiju. Svakako, nadamo se da će odluka biti što pre doneta, kako bi se zatvorila loša priča, u kojoj najgore prolazi Đoković, ali i Australijski teniski savez. Oni su sve učinili da ga vide na terenu - rekao je Pjetranđeli tada za italijanske medije.

Foto: Reuters

 

 

 

 

 

Komentarisao je i koliko naš teniser zarađuje i poručio da je za njega najboji svih vremena Rodžer Federer.

- Danas teniseri za osvojen grend slem dobiju dva i po miliona dolara. E tu se ja naljutim. Đoković ima, na primer, 500.000.000 dolara u banci i dalje izađe i igra finale pod stresom? Da li se šalimo? Trenutna situacija je da je tenis igra nerava za milijardere. Igrači su postali ratne mašine. Od čega su oni pod stresom, od brojanja novca? Kad čujem da su u depresiji, iznerviram se. Najbolji od Velike trojke za mene je Federer, on je sa druge planete - poručio je Italijan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Čestitka predsednika Vučića pripadnicima 63. padobranske brigade: Uvek ste ispoljavali visok nivo pripadnosti svojoj vojsci i svom narodu!
Politika

Čestitka predsednika Vučića pripadnicima 63. padobranske brigade: Uvek ste ispoljavali visok nivo pripadnosti svojoj vojsci i svom narodu!

Vojna svečanost povodom Dana 63. padobranske brigade i 80 godina od njenog osnivanja, Dana vojnih padobranaca održana je danas na vojnom aerodromu "Narednik-pilot Mihajlo Petrović" u Nišu, a kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, ukazom predsednika Republike Aleksandra Vučića jedinici je dodeljen Orden belog orla sa mačevima trećeg stepena 63. padobranskoj brigadi, za naročite zasluge u izgradnji sistema odbrane i izvršavanju bezbednosnih zadataka.

13.10.2024

18:41

TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)
Live TV

Amerika bi mogla da iskoristi Izrael na isti način kao i Ukrajinu! SAD vole da ratuju i zbog toga su sebi stvorile brojne neprijatelje! (VIDEO)

Situacija na Bliskom istoku se ne smiruje, ratu u Ukrajini se ne nazire kraj, a svet strahuje od globalnog sukoba. Da li će doći do eskalacije koja će prerasti novi svetski rat? Na ovo pitanje su, tokom gostovanja u "Info danu", odgovorali politički filozof Dragoljub Kojčić, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju političku istoriju, nekadašnji dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i akademik profesor dr Dragan Radenović.

13.10.2024

18:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka