• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

07.06.2024

06:25

Plasirala se u finale Rolan Garosa, pa pričala o Novaku!

profimedia

Tenis

Plasirala se u finale Rolan Garosa, pa pričala o Novaku!

Podeli vest

Italijanska teniserka Džasmin Paolini se plasirala u svoje prvo grend slem finale u karijeri, a nakon tog je pričala o Novaku Đokoviću.

Ona je tako napravila najveći uspeh u svojoj karijeri, a posle plasmana u finale Rolan Garosa pomenula je i Novaka Đokovića.

Kada sam počela da igram, samo sam uživala, nisam previše sanjala. Kada sam počela da treniram ozbiljnije, želela sam da budem profesionalka. Nisam sanjala o broju jedan, o slem titulama, nikada nisam sanjala tako veliko. Možda sam se nadala da budem u top 10, ali nisam zaista verovala u to. Nikada nisam razmišljala predaleko – to i nije tako pozitivno, jer treba sanjati, ali ja sam i u mislima uvek išla korak po korak. Za mene je iznenađujuće da vidim Noletov intervju kada je sa sedam godina rekao kako želi da osvoji Vimbldon. Za mene je to nešto neverovatno, ja to nisam mogla. Ili Janik kada je sa 15 godina rekao da želi da bude broj 1. Ja sam sada ovde i mnogo sam srećna, ali malo sam drugačija osoba - rekla je Paolini.

Foto: Tanjug/AP

Džasmin Paolini

 

Podsetimo, ona je u polufinalu bila bolja od Ruskinje Mire Andrejeve rezultatom 6:3, 6:1, a rundu ranije napravila podvig trijumfom nad Elenom Ribakinom.

U finalu je čeka okršaj protiv trostruke šampionke ovog turnira i trenutno prve teniserke na WTA listi Ige Švjontek.

Svkako će Poljakinja biti apsolutni favorit na ovom meču, ali mogla Džasmin Paolini sjajnom igrom ponovo da napravi iznenađenje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50