• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

06.06.2024

19:20

Ranjeni krokodil! Noletova objava nasmejala navijače (FOTO)

profimedia

Novak Đoković

Ranjeni krokodil! Noletova objava nasmejala navijače (FOTO)

Podeli vest

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković se oporavlja od operacije meniskusa i povrede zbog koje je morao da se povuče sa četvrtfinala Rolan Garosa, a jedna njegova objava na društvenim mrežama obradovala je sve fanove.

Nole je podelio sliku na društvenoj mreži "Instagram", a na njoj se vidi kako krokodil (simbol njegovog glavnog sponzora) ima zavijeno koleno.

Aluzija je više nego jasna, šampion je ranjen, ali svakako sledi povratak na teren u najbržem mogućem roku. On je tako na duhovit način pokazao, da se neće predati, te da će savladati i ovaj izazov.

Foto: printscreen instagram

 

 

Podsetimo, Novak Đoković je posle pet dugih setova uspeo da savlada Argentinca Franciska Serundula u osmini finala Otvorenog prvenstva Francuske, ali dan kasnije je objavio da mora da se povuče sa grend slema u Parizu.

Odmah je operisan, a sada sledi oporavak, još uvek nije poznato kada će naš as da se vrati na teren. Naravno sve navijače je zabrinuo moguć izostanak sa Olimpijskih igara koje su na programu 26. jula, ali ako sve bude kako treba, pokušaće Srbin da osvoji zlatno odličje koje mu jedino nedostaje kada su u pitanju veliki turniri.

Podsetimo, Novak je povlačenje sa Rolan Garosa  izgubio prvu poziciju na ATP listi, a to mesto će sada zauzeti italijanski igrač Janik Siner.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija