• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

10.06.2024

11:25

Neverovatno! Olga napredovala za čak 18 pozicija

Tanjug/AP

Tenis

Neverovatno! Olga napredovala za čak 18 pozicija

Podeli vest

Srpska teniserka Olga Danilović posle Rolan Garosa napredovala je na WTA lista za 18 pozicija.

Na danas objavljenoj WTA listi lepa Beograđanka zauzima 107. mesto, a ima 698 bodova. Takmičenje je završila u osmini finala pošto je poražena od Marketa Vondroušove. Ali, pored bodova za WTA listu Srpkinja je u Parizu ostvarila najveću zaradu u karijeri pošto je zbog plasmana u osminu finala inkasirala  250.000 evra. 

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

 

 

Drugi reket Srbije je i dalje Natalija Stevanović koja je pala za četiri pozicije i sada je 186. teniserka sveta sa 405 bodova.

Šampionka Rolan Garosa, Poljakinja Iga Švjontek i dalje predvodi najbolje teniserke sveta pošto na svom kontu ima 11.696 bodova. Iza nje je sada Amerikanka Koko Gof, Beloruskinja Arina Sabalenka je pala na treće mesto, a najbolje tri na svetu slede Elena Ribakina, Džesika Pegula i Marketa Vondroušova.

Finalistkinja Rolan Garosa, Italijanka Jasmin Paolini napredovala je za osam pozicija i sada je sedma teniserka sveta, dok najboljih deset kompletiraju Cinven Džen, Marija Sakari i Uns Džabir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija