• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

01.07.2024

20:10

Šta se dešava na Vimbldonu?! Povukla se još jedna grend slem šampionka

profimedia

Tenis

Šta se dešava na Vimbldonu?! Povukla se još jedna grend slem šampionka

Podeli vest

Samo par sati nakon što se beloruska teniserka Arina Sabalenka zbog povrede povukla sa Vimbldona, isto je učinila i njena sunarodnica Viktorija Azarenka.

Azarenka je trebalo danas oko 18.00 časova da izađe na teren i odigra meč protiv Amerikanke Sloun Stivens u okviru prvog kola na turniru u Londonu. Ipak, samo sat vremena pre početka 16. igračica na WTA listi je saopštila organizatorima da odustaje od učešća.

Dvostruka grend slem šampionka požalila se na povredu ramena zbog koje je u poslednji čas morala da se povuče sa Vimbldona. Azarenku će tako u glavnom žrebu trećeg grend slema u sezoni zameniti "laki luzer" Francuskinja Elsa Žakemo. 

 

 

Slučajnost ili ne, Sabalenka se samo par sati ranije pre Azarenke, takođe, zbog povrede ramena povukla sa grend slema u Londonu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM
Politika

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Odeljenja za ratne zločine odredio je pritvor do 30 dana F.K. (56) osumnjičenom za zločine počinjene u maju 1999. godine, na Kosovu i Metohiji, nad pripadnicima Vojske Jugoslavije.

03.07.2024

19:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija