• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

08.07.2024

08:30

Da li je moguće? Englezi besni na svog ljubimca Federera

EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI

Tenis

Da li je moguće? Englezi besni na svog ljubimca Federera

Podeli vest

Rodžer Federer je uspeo da iznervira Engleze iako je njihov ljubimac, čak osam puta je trijumfovao na Vimbldonu.

Međutim, na dan kada je Endi Marej igrao svoj poslednji meč na ovom turniru, ali iako je bio tu - nije došao da ga gleda. Novak Đoković je ispratio prijatelja u penziju iako je tog dana igrao meč, ali Švajcarac je imao bitnija posla. Federer  se pravdao da je imao neodložne obaveze te da je morao da otputuje, ali se svejedno našao na udaru dela navijača na društvenim mrežama.

- Voleo bih da sam bio tamo to veče, ali sam već imao zakazane obaveze, a nisam znao ni kakmo će sve ispasti. Zakazao sam raniji let u utorak kako bih bio tamo za svaki slučaj, u slučaju da igra singl. Tužno je što nisam bio tu. Skoknuo sam doduše na kratko da ga vidim pre meča. Primetio sam da je Endi bio izuzetno nervozan i emotivan zbog tog trenutka - pravdao se Rodžer.

Foto: Reuters

Novak Đoković šalje u penziju Endija Mareja

 

Rodžer i Endi su tokom karijere odigrali 25 mečeva, a Švajcarac je slavio 14 puta.

- Vimbldon mu mnogo znači, kako njemu i timu, tako i njegovoj porodici. Gledao sam ceo snimak ponovo i pomislio kako je to sjajno za njega. Ima još turnir u miksu i Olimpijske igre. I mislim da je to sve što se njega tiče. Bio je na mom oproštaju na Lejver kupu. Bio sam srećan što je tu. Nadam se da ću ga sresti, kakva karijera! Voleo sam da igram protiv njega iako me je pobedio verovatno 20 puta. Bio je sjajan. Naravno da sam i ja zbog svega bio emotivan - zaključio je Federer.

Inače, Marej je bio planiran da izađe na teren u miks-dublu zajedno sa Emom Radukanu, ali se mlada britanska teniserka ipak povukla sa ovog događaja zbog malih problema sa zglobom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija