• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

19.10.2024

23:28

Arapi se isprsili! Nadal dobio reket od zlata za kraj karijere!

printscreentenis

Tenis

Arapi se isprsili! Nadal dobio reket od zlata za kraj karijere!

Podeli vest

Organizatori Slema šest kraljeva u Rijadu poklonili legendarnom Špancu suvenir ogromne vrednosti.

Odavno to nije teniski derbi, ali dueli Novaka Đokovića i Rafaela Nadala uvek privlače ogromnu pažnju sportske javnosti. Tako je bilo oduvek, a posebno danas kada je stavljena tačka na istorijsko rivalstvo. Srpski i španski teniser odigrali su poslednji profesionalni meč na Slemu šest kraljeva u Rijadu, a pobedu je odneo naš Novak - 2:0 (6:2, 7:6). 

Svesni su bili organizatori teniskog spektakla da je današnji meč jedinstvena šansa da publika vidi Rafaela Nadala, koji je najavio povlačenje na kraju sezone. Iako je izgubio, Španac se iz Saudijske Arabije vraća bogatiji za ogromnu svotu novca, ali i veoma vredan suvenir. 

Naime, organizatori turnira su Rafaelu Nadalu nakon poraza od Novaka Đokovića uručili reket izrađen od zlata. Tačne dimenzije, odnosno, težina reketa nije poznata, ali je jasno da su se bogati Arapi isprsili i Špancu poklonili pravo bogatstvo. 

Španac je potom ovacijama ispraćen u svlačionicu, a u višeminutnom aplauzu učestvovao je i Novak Đoković. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija